Salı07.05.2024

Jose Bosingwa

Jose Bosingwa haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Jose Bosingwa

José Bosingwa da Silva d. 24 Ağustos 1982, Mbandaka, sağ bek mevkinde forma giyen Kongo asıllı Portekizli futbolcu. Trabzonspor da forma giymektedir.

José Bosingwa

José Bosingwa ist ein Fußballspieler aus Portekiz, 1982-08-24 burda Mbandaka, Zaire. José Bosingwa spielt bei Trabzonspor A.Ş..

José Bosingwa

Jose Bosingwa da Silva Portekiz Trabzonspor maçları, transferleri, Jose Bosingwa da Silva Trabzonspor maç istatistikleri, Jose Bosingwa da Silva ile ilgili .

Jose Bosingwa Trabzonspor Mackolik

avrupanın zirvesine çıktıkları günleri yaşamış tek adam olarak porto da kariyerine devam eden kongo asıllı portekizli sağ bek. bir sağ bekte aranacak tüm.

Jose Bosingwa

Trabzonspor da sakatlıkları devam eden Jose Bosingwa, Yusuf Erdoğan, Belkalem, Yatabare ve Waris le ilgili açıklama yapıldı.

Jose Bosingwa

Jose Bosingwa haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Jose Bosingwa ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Jose Bosingwa Haberleri

José Bosingwa. 2.83. TAM İSMİ: José Bosingwa da Silva. DOĞUM TARİHİ: 24 Ağu 1982 Yaş 32. DOĞUM YERİ: Kinshasa, Congo. UYRUK: Portekiz. BOY: 183.

José Bosingwa

JOSE BOSINGWA DA SILVA - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Spor Toto Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür, Bankasya 1.

Jose Bosıngwa Da Sılva

José Bosingwa, Portekiz takımınında Defans pozisyonunda görev yapmaktadır. José Bosingwa, 24/08/1982 tarihinde doğmuştur.

José Bosingwa Haberleri

Jose Bosingwa. Born 24 Aug, 1982 Defender for Trabzonspor. Current season

Trabzonsporlu sakat oyuncuların sağlık durumu

SPOR

3336 Gün 12 Saat 39 dk. önce yayınlandı

1