Cumartesi04.05.2024

Japon Kalkınma Ajansı

Japon Kalkınma Ajansı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Japon Fonları

Gelişmekte olan ülkelerin belli bir konuyla ilgili bilgi gereksinimlerini karşılamak üzere özel olarak hazırlanmış ve o konudaki Japon bilgi ve deneyimlerinin.

Yerel Projelere Hibe Programı Ggp

Yerel Projelere Hibe Programı GGP Japon Devleti tarafından 1989 yılından beri Japonya Resmi Kalkınma Yardımı Japan ODA.

Japonya'dan Diyarbakır Ve Şanlıurfa Tarımına Destek

4 Japonya, Diyarbakır ve Şanlıurfa da tarımsal üretimin gelişimi için destek halinde 3 yıl boyunca JICA, Karacadağ Kalkınma Ajansı aracılığıyla bölgede Ajans çalışmaları hakkında bilgi alan ve Diyarbakır Organize Sanayi.

Karacadağ Kalkınma Ajansı

kalkınma, kalkinma, bölgesel kalkınma, ekonomik kalkınma, kalkınma ajansı, kalkınma ajansları, ajans, destek, hibe, karacadağ, şanlıurfa, sürdürülebilir.

İpekyolu Kalkınma Ajansı İlk Kez Japonya Jata Turizm Fuarında!

İpekyolu Kalkınma Ajansını temsilen 2 personel Japonya Çalışma Ziyareti kapsamında, Japonya da çeşitli temaslarda bulundu ve dünyanın.

Japon Kalkınma Ajansı

Konferansta Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü Kalkınma Ajansı, Kore Kalkınma Ajansı KOICA, Japon Kalkınma Ajansı JICA, Meksika.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı

5 Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı DOKA, Doğu Karadeniz Bölgesi nin ekonomik ve ticari potansiyelini, yatırımcılara sunduğu avantajları,.

Japon Kalkınma Bankası Jbıc

Japon Kalkınma Bankası JBIC - FİNANS IN MERKEZİ Kalkınma Ajansları Temel amacı Japon ihraç ve ithalatına ve ekonomik aktivitelerini, ve aynı.

Http//milliyet/japon

Güney Ege Kalkınma Ajansı nın GEKA faaliyet alanındaki Aydın, Denizli ve Muğla nın, Japon seyahat acenteleri tarafından turizm güzergahı olarak pazarlanm.

Sta'dan Japon Kalkınma Ajansı'na Ziyaret

Sivil Toplum Akademisi STA, Japonya Uluslar arası İşbirliği Ajansı Türkiye Başkanı Nagasawa Kazuhide yi ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

1