Pazar28.04.2024

İzmit-Körfez Asma Köprüsü

İzmit-Körfez Asma Köprüsü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İzmit

İzmit-Körfez Asma Köprüsünün 2 bin 600 tonluk en ağır parçası 57 metre yükseğe kaldırılıyor. Türkiye nin en büyük ağır kaldırma operasyonu.

İzmit

İzmit Körfez Köprüsü ya da İzmit Asma Köprüsü, Gebze - İzmir Otoyolu Projesi Burnu ile Altınova nın Hersek Burnu arasında yapılması planlanan asma köprü.

İzmit Körfez Köprüsü

Gebze - Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatında bir önemli dönemeç daha .

Otoyol A.ş.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatındaki tüm imalatların tamamlandığını ve montaj safhasına geçildiğini.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü

49 dak. önce İzmit-Körfez Asma Köprüsünün 2 bin 600 tonluk en ağır parçası 57 metre yükseğe kaldırılıyor. Türkiye nin en büyük ağır kaldırma operasyonu.

İzmit Körfez Geçişi Ve Asma Köprü Animasyonu

Dünyanın en büyük asma köprüleri arasında yer alacak olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü nün keson temelleri 15 Mart Cumartesi günü törenle batırıldı.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün Kule Keson Temelleri Batırıldı.

İzmit Körfez Geçişi ve Asma Köprü Animasyonu. kocaelitube Kocaeli Burada 2 0 733. Takip et 1. Embed Link Kategori Haber Eklenme Tarihi 2 yıl önce Kanal.

İzmit Körfez geçiş köprüsü son durum

GENEL

3219 Gün 16 Saat 46 dk. önce yayınlandı

1