Perşembe02.05.2024

Izet Hajrovic

Izet Hajrovic haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Izet Hajrovic

Izet Hajrovic ist ein Fußballspieler aus Bosna-Hersek, 1991-08-04 burda Brugg, Isviçre. Izet Hajrovic spielt bei SV Werder Bremen.

Izet Hajrovic

4 Ağustos 1991 yılında İsviçre nin Brugg şehrinde Karadağ ın Akova kasabasından İsviçre ye göç eden bir ailenin çocuğu olarak doğan İzet Hajrović, futbola.

Izet Hajrović

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA, Galatasaray ile Izet Hajrovic arasındaki davada, 23 yaşındaki oyuncunun başvurusunu haksız.

Izet Hajrovic

Izet Hajrovic Bosna-Hersek Werder Bremen maçları, transferleri, Izet Hajrovic Werder Bremen maç istatistikleri, Izet Hajrovic.

Izet Hajrovic Werder Bremen Mackolik

Izet Hajrovic haberlerini mi aramıştınız? Izet Hajrovic hakkındakı son dakika gelişmeleri ve Izet Hajrovic ile ilgili tüm haberler Radikal de!

Izet Hajrovic Haberleri Son Dakika Izet Hajrovic Gelişmeleri Radikal

gönülden geçen mohamed salah tabii ama izet hajrovic de sağ kanatta kesinlikle yardırabilitesi yüksek bir futbolcu. zaten şuan takımda sağ açık olmadığını.

İzet Hajrovic

Galatasaray dan ayrılarak Bundesliga takımlarından Werder Bremen e transfer olan Izet Hajrovic, yeni takımında her şeyin hayal ettiği gibi olduğunu söyledi.

Izet Hajrovic Haberleri

7 Galatasaray Kulübü ne, anlaşmazlık yaşadığı Bosna Hersekli eski oyuncusu Izet Hajrovic in durumuyla ilgili FIFA dan müjdeli haber geldi.

Galatasaray'a Hajrovic Müjdesi

İZET HAJROVIC - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Spor Toto Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür, Bankasya 1. Lig, Spor Toto 2 .

Galatasaray, Izet Hajrovic davası sonucu

SPOR

3321 Gün 0 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1