Cuma03.05.2024

İsveç vatandaşı

İsveç vatandaşı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İsveç Ve Norveç'te Yaşam İsveç'te Yaşamak İstiyorum. Ne

2 Ben İsveç ten ayrılmaya hazırlanırken,İsveç e gelip burada yaşamak.. vatandaşı olma durumumuz var mı ? varsa bu nasıl gerceklesebilir ?

Vatandaşlık Şartları Çok Ağır!

Yaptığımız araştırmalara göre, en sert vatandaşlık yasası, hiç kuşkusuz İSVEÇ 5 yıllık bir ikametten sonra en az 18 yaşında olan yabancılar.

İşçi Olarak Geldim; Evlenirsem İsveç'te Kalabilir Miyim?

Soru: Yaklaşık 1,5 yıl önce, çalışma izni ile İsveç`e geldim.. 1 yıl önce evlendiğim AB vatandaşı eşimden ayrılırsam sorun yaşar mıyım?

Av. Sadık Kutlu Oturma İzninde Sorun Yaşayan Vatandaşların

İsveç Hukuku na göre, aile birleşiminden dolayı oturum izni alabilmek için illa ki evli olmak şart değildir. Kişilerin beraber yaşaması sambo veya bu saikte.

İsveç Dilini Bilene İsveç Vatandaşlığı

İsveç te yeni verilen önergeye göre İsveç vatandaşlığı, İsveç dilini iyi bilenlere hemen verilecek.

Avrupa'da Yaşayan Türk Vatandaşları

İsveç[değiştir | kaynağı değiştir]. Resmî veriye göre 31 Aralık 2006 tarihi itibarıyla İsveç de 63.580 Türk vatandaşı yaşamaktadır.

İsveç Pasaportu

İsveç pasaportu İsveç vatandaşlarına uluslararası seyahat edebilmeleri amacıyla verilmektedir. Schengen Anlaşmasını uygulayan ülkelerde, İsveç.

İsveç'e Nasıl İltica Edebilirm.

ikinci sınıf vatandaşlık olayına gelince, isveç, norveç ve danimarkada ikinci dünya savaşında alman sığınmacıların başına gelenleri araştırıp.

Become A Swedish Citizen

When you have lived in Sweden for several years, you may apply for Swedish citizenship. Read more here about how to apply for yourself and on behalf of your .

Yorumlarınız

-Bu durumdaki kişilerin Türk vatandaşı olan anne ve/veya babalarının aile merhaba ben isvec´e 01.04.2011 isci olarak geldim.4 ay sonra ise basladim.

Şahin Tekin evli olmadığını 40 yıl sonra ispatlayabildi

ASAYİŞ

3327 Gün 4 Saat 41 dk. önce yayınlandı

1