Pazar28.04.2024

istinat duvarının çökmesi

istinat duvarının çökmesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İstinat Duvarının Çökmesi

Bursa da bir arsanın arka bölümünde yer alan istinat duvarının çökmesi sonucu 6 otomobil kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre, gece.

Bursa'da İstinat Duvarı Çöktü

Bursa da dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle bir sitenin istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu duvarın dibinde park halindeki 8 araç zarar gördü.

İstinat Duvarı Çöktü Haberleri

İstinat duvarı çöktü, köylü evini terk etti 06 Nisan 2015 15:42. Bingöl-Elazığ karayolu üzerinde yapılan 7 metre uzunluğundaki istinat duvarında çökme yaşandı.

Bursa'da İstinat Duvarı Çöktü

54 dak. önce Bursa da istinat duvarı çöktüBURSA Bursa da, bir binanın arka bölümündeki duvarının çökmesi sonucu 7 araçta hasar meydana geldi.

Bursa'da İstinat Duvarı Çöktü

57 dak. önce Bursa da istinat duvarı çöktü haberi en güncel bursa haber haberleri ve gelişmeleri Türkiye nin en cesur gazetesi Radikal de!

Trabzon'da İstinat Duvarının Çökmesi

Akyazı ve Yıldızlı mahalleleri arasındaki yamaçta bulunan bir binanın istinat duvarının, 15 Mart gecesi çökmesi ve kaya parçalarının.

Video

VİDEO GALERİ. İstinat duvarı çöktü. VİDEO SPONSOR. Bursa nın Yıldırım ilçesinde istinat duvarının çökmesi dolayısıyla 6 bina tamamen boşaltıldı.

İstinat Duvarı Çöktü İki İşçi Böyle Öldü! Video İzlevideo Seyret

Lepri vadisinde bulunan inşaat alanında 4 metrelik istinat duvarının çökmesi sonucu şantiyeyi sular basmıştı. Tam o esnada çalışma yapan 53 yaşındaki.

Trabzon'da İstinat Duvarı Çöktü

Trabzon Valisi Öz, istinat duvarının çökmesi nedeniyle, ulaşımın Akyazı stadyum inşaat sahası içerisinden çift taraflı sağlanacağını belirtti.

Kadıköy'de İstinat Duvarı Çöktü 1 Yaralı

3 Kadıköy de istinat duvarı çöktü 1 yaralı. İstanbul Kadıköy de bir inşaatta meydana gelen çökme sonucu 1 işçi yaralandı.

Bursa Yıldırım'da istinat duvarı çöktü: 6 otomobil pert oldu

ASAYİŞ

3306 Gün 15 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1