Cumartesi04.05.2024

İstanbul Uluslararası Dans Festivali

İstanbul Uluslararası Dans Festivali haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

4. İstanbul Uluslararası Dans Festivali

İstanbul Uluslararası Dans Festivali sizlere ünlü dans eğitmenlerinin performans grubuna katılma ve onların hazırladığı özel kareografi ile birlikte gösteri yapma.

Bilet / Paket

2. ve 3. süne katıldığım ve 3 gün 3 gece dansla dolu zaman geçirdiğim muhteşem festival.. hatta bu yılki gala gecesine bkz: johnny vazquez canlı performansı.

Artistler Gösteri Grupları

Dans tutkunlarının heyecanla bekledikleri 4. İstanbul Uluslararası Dans Festivali başlıyor. Dünyanın bir çok ülkesinden gelen farklı dans.

Program

Dans Magazin 2. Uluslararası İstanbul Dans Festivali nde.. Sizler de bu muhteşem festivali kaçırmak istemiyorsanız festival biletlerinizi dansmagazin.

Festival Merkezi / Otel

3. istanbul uluslararası dans festivali, Dans sevenler buluşuyor, İstanbul un ev sahipliğinde 3. kez gerçekleşen festival, dünyanın dört bir.

Istanbul International Dance

ABD, Güney Amerika ve Avrupa dan dünyanın en ünlü dans gruplarının gösterilerini ve şovlarını izleme 20:30 – 23:00, ünlü yabancı DJ ler ve Power FM DJ leri.

4. İstanbul Uluslararası Dans

İstanbul Uluslararası Dans Festivali nin açılış günü 4 Nisan Perşembe aksamı The Green Park Pendik Hotel de 5 ünlü Latin Jazz Piyanisti Emir Ersoy.

4. İstanbul Uluslararası Dans Festivali Hilton Hotel&Convention Center'da başladı

KÜLTÜR-SANAT

3318 Gün 23 Saat 11 dk. önce yayınlandı

İstanbul Uluslararası Dans Festivali ne zaman, nerede?

KÜLTÜR-SANAT

3319 Gün 23 Saat 5 dk. önce yayınlandı

İstanbul Uluslararası Dans Festivali

KÜLTÜR-SANAT

3326 Gün 4 Saat 27 dk. önce yayınlandı

1