Perşembe02.05.2024

İstanbul Lale

İstanbul Lale haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İstanbul Lale

İstanbul Lale Festivali Lale, adını bir devre vermiş, doğu kültür ve mitolojilerinde özgün bir yere sahip özel bir Dünü, bugünü ve geleceğiyle lale İstanbul dur.

Başkanın Mesajılale Bilgileri La

İSTANBUL LALE FESTİVALİ PROGRAMI. Etkinlik Adı. Tarih. Saat. Yer. İçerik. 10. İstanbul Lale Festivali Açılışı. 11 Nisan 2015, Cumartesi. 11.00. Emirgan.

Festival Programı

Mart ayı ortalarında açmaya başlayan bu lalelerin erkenci türlerini, Nisan ayı içerisinde normal laleler ve Mayıs ayı içerisinde de geç açan lale türleri takip.

Lale Üretimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB tarafından bu yıl 10 uncusu düzenlenen İstanbul Lale Festivali 11 Nisan Cumartesi günü başlıyor.

İstanbul Lale

Uluslararası İstanbul Lale Festivali ile ilgili tanıtımların bulunduğu, görsel ve fotoğrafların paylaşıldığı web sitesidir. Lalelerin Dansı, İBB Avrupa Yakası Park ve.

Lalelerin Dansı

İstanbul, bir devre adını veren, doğu kültür ve mitolojilerinde özgün bir yere sahip olan lale ile Nisan ayında buluşuyor. Uluslararası İstanbul.

Uluslararası İstanbul Lale Festivali 2015 Nisan

Konuk Yazar: Ceren Aydın Herkese merhaba, Duyduk duymadık demeyin, 9. İstanbul Lale Festivali 1-30 Nisan arasında. Harcanan paraya.

İstanbul'da Lale Zamanı – Emirgan Korusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi nden alınan bilgiye göre, bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası İstanbul Lale Festivali süresince, parklarda,.

İstanbul'da Lale Zamanı

istanbul buyuksehir belediyesi tarafindan 2006 baharinda istanbul lalesiyle bulusuyor sloganiyla baslatilan lale vurgununun 2007 slogani. gecen yilki vurgun.

İstanbul Lale Festivali Resimleri

KÜLTÜR-SANAT

3287 Gün 22 Saat 26 dk. önce yayınlandı

Emirgan Korusu'nda İstanbul Lale Festivali

GENEL

3308 Gün 21 Saat 8 dk. önce yayınlandı

İstanbul Lale Festivali

ÇEVRE

3320 Gün 21 Saat 39 dk. önce yayınlandı

1