Pazartesi20.05.2024

İstanbul-İzmir Otoyol Projesi

İstanbul-İzmir Otoyol Projesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İstanbul

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, 5 milyar dolarlık kredi sözleşmesiyle İstanbul-İzmir Otoyol Projesi nin tüm dış.

İstanbul

Gebze - Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. nin 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı .

Otoyol A.ş.

Otoyol 33 O-33, ya da Gebze – Bursa - İzmir İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil Otoyolu Projesi projesi İstanbul ile İzmir i birbirine bağlamayı.

Otoyol 33

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafe süresini 3.5 saate indirecek olan İstanbul – İzmir otoyol projesinde hangi aşamaya gelindi? İşte İstanbul – İzmir otoyol.

İstanbul – İzmir Otoyol Projesi Son Durum...

İstanbul ve İzmir arasında ulaşımın süresi 3,5 saate düşürecek dev proje hız Dahil Otoyolu Yap-İşlet-Devret Projesinin Bursa ya kadar olan bölümünün 2015 .

İstanbul

. tarihinin en maliyetli projelerinden olan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu projesi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu İstanbul mitingleri.

Gebze

1 Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul-İzmir Otoyol Projesi için 5 milyar dolar tutarındaki kredi anlaşması imza.

Istanbul Izmir Otoyolu Projesi

4 İstanbul ve İzmir arasında ulaşımın süresi 3,5 saate düşürecek İstanbul-Bursa- İzmir İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil Otoyolu.

İstanbul-İzmir Otoyol Projesi

GENEL

3272 Gün 5 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1