Pazar05.05.2024

IŞİD'e katılmak için

IŞİD'e katılmak için haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Işid'e Katılmak İçin

IŞİD e katılmak üzere Türkiye ye geldikleri belirlenen 5 yabancı ülke vatandaşı Gaziantep te yakalandı. Yakalananlar şüphelilerin Fas.

Abd'li Eski Asker Işid'e Katılmak İçin Türkiye'ye Gelmiş

ABD de eski asker IŞİD e destek sağlamaya çalışmakla suçlandı. Savcılar eski askerin ocak ayında Türkiye üzerinden IŞİD e katılmaya.

Işid'e Katılmak İsteyen 5 Kişi Yakalandı!

1 Işid e katılmak üzere Hollanda, İspanya, Fas ve Belçika dan Türkiye ye geldikleri iddia edilen 2 si kadın 5 kişi, kendilerini Suriye ye sınırından.

Işid'e Katılmak İsteyen Kadın Sınır Dışı Ediliyor

Türkiye üzerinden Suriye ye geçerek terör örgütü IŞİD e katılmak istediği ileri sürülen İngiliz vatandaşı Jalila Nadra H. sınır dışı edilmek üzere.

14 Yaşında Işid'e Katılan Çocuk Pişmanım

14 yaşında IŞİD e katılan çocuk: Pişmanım. Ankara dan Suriye ye giderek IŞİD örgütüne katılan 14 yaşındaki T.Ö.Y., çatışmada yaralanınca Şanlıurfa ya getirildi.

Çeçen Kadın 'çocuklarını Kaçırıp' Işid'e Katıldı

3 Hollanda da yaşayan Çeçen bir kadının eşinin rızası olmadan yedi ve sekiz yaşındaki iki küçük çocuğunu alıp, IŞİD e katılmak için Suriye ye.

Işid'e Katılmak İsteyen İngiliz Kadın Sınırdışı Edilecek

2 IŞİD e katılmak isteyen İngiliz kadın sınırdışı edilecek haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet DÜNYA.

Işid'e Katılmak İsteyen İngiliz Yakalandı

2 IŞİD e katılmak isteyen İngiliz yakalandı. Türkiye üzerinden Suriye ye geçerek IŞİD e katılacağı iddia edilen İngiliz vatandaşı bir kadın.

İngiltere'den Işid'e Katılmak İçin Türkiye'ye Gelen Kızlar Hakkında

5 Londra da salı sabahı ailelerinden izin alıp evden çıktıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan üç kızın, IŞİD e katılmak için Türkiye.

Avrupalıların Işid'e Katılma Rotası Değişti

2 Avrupa dan terör örgütü IŞİD e katılmak için giden Avrupalıların sayısı da artıyor. Suriye ve Irak taki radikal terör örgütlerine katılmak üzere.

Hollanda Vatandaşı Çeçen Kadın Işid'e Katılmak İçin İki Çocuğuyla

4 Hollanda dan daha önce de IŞİD e katılan gençler ve aileler oldu. Ancak ebeveynlerden birinin rızası olmadan gerçekleşen ilk vaka bu.

Işid'e Katılan Militanların Ülke Ülke Sayısı

IŞİD e katılan militanların ülke ülke sayısı. Alman Die Zeit gazetesi, IŞİD saflarında savaşan militanların hangi ülkelerden geldiklerine dair bir liste yayınladı.

Işid'e Katılmak İsteyen İngiliz Kadın Ankara'da Yakalandı

2 Türkiye üzerinden Suriye ye geçerek terör örgütü IŞİD e katılmak istediği ileri sürülen İngiliz vatandaşı bir kadın Ankara da yakalandı.

Işid'e Katılmak İsteyen İngiliz Yakalandı

2 Türkiye üzerinden Suriye ye geçerek IŞİD e katılacağı iddia edilen İngiliz vatandaşı bir kadın Ankara da otobüs terminalinde yakalandı.

Işid'e Katılmak İsteyen İngiliz Kadın Yakalandı

2 Türkiye üzerinden Suriye ye geçerek terör örgütü IŞİD e katılmak istediği ileri sürülen İngiliz vatandaşı bir kadın Ankara da yakalandı.

18 Yaşında Işid'e Katılma Yolunda Tutuklandı

2 İngiliz polisi 18 yaşında bir genci terör örgütü IŞİD e katılmak için Suriye ye gitme planları yaparken tutukladığını açıkladı.

Işid'e Katılmak İçin Ne Gerekli?

Tövbe etmek isteyenler yanlarında getirdikleri 2 vesikalık fotoğrafla IŞİD e bağlı Şeri mahkemeye başvuruyor ve tövbe metnini şer i sorumlu.

İşte Işid'e Katılan Türk Militanların Katılım Sebebi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ın isim vermeyerek sosyal medya üzerinden bağlantı kurduğu IŞİD e kanarak savaşmaya giden Türk.

İngiliz Kızlar Işid'e Katılmak İçin 18 Saat Otobüs Beklemiş

IŞİD e katılmak için Londra daki evlerinden bir sabah çıkan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan üç İngiliz kızın İstanbul da güvenlik.

Avrupalı Genç Kadınlar Neden Işid'e Katılıyor?

IŞİD e katılan genç Avrupalı kadınlar, batı kamuoyunu hazırlıksız yakaladı. Ortadoğu daki şiddetten fiziksel olarak uzak, özgürlük alanı göreceli.

IŞİD'e katılmak için gelen 5 kişi yakalandı

ASAYİŞ

3333 Gün 23 Saat 7 dk. önce yayınlandı

1