Pazartesi29.04.2024

IŞİD bayrağı

IŞİD bayrağı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Işid Bayrağı

IŞİD tepeye bayrağını dikti. Sınırımızda IŞİD bayrağı. Son günlerde medyada hep buna benze.

Soner Yalçın Işid'in Bayrağı

Milisler ellerinde bu bayrakla poz veriyorlar, IŞİD ele geçirdiği yerlerin girişine hemen bu sembolü yerleştiriyor, direklere de bu bayrak çekiliyor.

Bu Bayrak Maalesef Bir Tasarım Şaheseridir

Kobani den gelen son dakika haberler IŞİD in kentin kuzeyine bayrağını diktiği yönünde, Reuters haberi duyurdu ve YPG çekilirken IŞİD kentin.

Haber Kobani'de Son Dakika Işid Bayrağı Şoku! Haberi

Irak ordusu Tikrit i IŞİD den geri almak için yoğun bir saldırı başlattı ancak kenti geri almak, yeniden yapılanmanın sancılarını yaşayan ordu için sanıldığı kadar.

Işid Bayrağı Haberleri

kökeni hadislere dayanan bayrak. horasan tarafından siyah bayraklılar çıkacak, onlar kuduse bayrağı dikene kadar kimse durduramayacak o.

Işid Bayrağı

Tunus ta bir futbol maçında tribünlerde dev bir IŞİD bayrağı açıldı.

Tribünde Dev Işid Bayrağı Açtılar!

Reuters, 20 gündür kuşatma ve yoğun saldırı altındaki Kobani de IŞİD bayrağının dalgalandığını duyurdu. Bu olayın ardından IŞİD in bu kez.

Işid Bayrağı Dikti

IŞİD bayrağındaki tasarımın sırrı çözüldü. Bayrağın üstündeki yazının Topkapı daki mektuptan alınma olduğu ortaya çıktı.

Işid Bayrağındaki Sır Ortaya Çıktı

Murat Bardakçı bugünkü köşesinde IŞİD bayrağını ele aldı. Bayrakçı, IŞİD bayrağındaki Hz. Muhammed mührünün, Topkapı Sarayı ndaki.

Cumhuriyet Gazetesi

Murat Bardakçı bugünkü köşesinde IŞİD bayrağını ele aldı. Bayrakçı, IŞİD bayrağındaki Hz. Muhammed mührünün, Topkapı Sarayı ndaki mektuplar örnek.

Murat Bardakçı Işid'in Bayrağını Yazdı

İlçeyi günlerdir 3 koldan kuşatan IŞİD, bugün ilçenin doğusunda 2 farklı noktaya bayrağını dikti. Anadolu Ajansı ise IŞİD in Kobani ye 2 bin kişi.

Işid Türk Bayrağını İndirmezseniz Türbeyi Yerle Bir Ederiz Haberler

Ona Biat Ediniz yazısı vatandaşlar tarafında tepki çekti. IŞİD bayrağına benzer olduğunu iddia eden vatandaşlar bayrağı indirmesini istedi.

Bodrum'da Işid Bayrağı Krizi Videosunu İzle

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları, Halep e bağlı Kobani deki Ayn el Arap terör örgütü IŞİD hedeflerini bombaladı.

Işid Bayrağı Yok Oldu

Bu arada IŞİD in ilerleyişi karşısında ilçeden kaçışların devam ettiğini ifade edildi. HAKİM TEPEYE IŞİD BAYRAĞI Haber ajansları, daha önce.

Işid Kobani'ye Girdi İddiası

Kobani nin doğusundaki mahallelerde bir eve IŞİD bayrağı çekildiği görüldü. Bölgedeki yerel kaynaklar ise bayrağın çekili olduğu binaya YPG.

Kobani'nin Doğusunda Işid Bayrağı

Şubat 2014 te, sekiz aylık uzun bir güç mücadelesinden sonra, el-Kaide IŞİD ile.. Örgüt üyelerinin Malezya bayrağı ile ABD bayrağını karıştırdığı açıklandı.

İslam Devleti Örgüt

IŞİD bayrağı oradan da indirildi. Irak ın Selahattin ilinde başlatılan büyük operasyon kesintisiz sürüyor. Bu kapsamda güvenlik güçleri ve.

Işid Bayrağı Oradan Da İndirildi

Kobane Savunma Bakanı İsmet Şeyh ten IŞİD militanlarına Kente gelirseniz burası size mezar olur uyarısının ardından kentin doğusunda IŞİD.

Birgün

YGS ye girecek öğrencilere başarı mesajı

IŞİD Kiliseyi tahrip etti

DÜNYA

3330 Gün 17 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1