Perşembe02.05.2024

İş garantili kurs

İş garantili kurs haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İşkur İstanbul Meslek Edindirme Kursları

17 Liste başındaki kurs numarasına tıklayarak kurs hakkında detaylı bilgiye İstanbul İşkur Açık İş İlanları gt;gt; 264854, İSTANBUL, ŞİŞLİ, Müşteri Temsilcisi, 25.05.2015, 20.05.2015, Açılmış, MEK/ İSTİHDAM GARANTİLİ.

İşkur Gt; İş Arayan Gt; Kurs Arama

İstihdam garantili mesleki eğitim kurslarına katılanların en az yüzde ellisi, en az yüz yirmi gün olmak üzere kurs süresi kadar istihdamda kalmaktadır. Mesleki.

İstanbul Kurslar

İstanbul daki çeşitli alanlardaki ücretli ve ücretsiz güncel kurslar ve verdikleri. Şişli İŞKUR İş Garantili Müşteri Temsilcisi Kursu – 25 MAYIS 2015 | İstanbul.

İş Garantili Kurslar

Ücretsiz meslek edindirme kursları hem sigortanızı yapıyor hemde 20 TL harçlık birde üstüne iş garantili olunca kaçmaz tıklayınız.

Kursa Katıl 4 Bin Tl Maaşla İş Garanti

2 GÜNLÜK KURS YETİYOR MAKAM Şoförlüğü: THY, Garanti Bankası, İş bulmakta zorlananlar özgeçmişlerini mesleki eğitim sağlayan.

İşkursla İstihdam Garanti

Son iki ayda 4 bin 61 kişinin katıldığı 173 iş garantili kurs açıldı. Sadece Turkcell ve Realty World, 2 bin 100 kişiye istihdam sağlayacak. Bir yanda iş bulmak için.

İş Garantili Kurslar

İş garantili kurslar. İstihdam garantili kurslarla işsizliği azaltmayı amaçlayan İŞKUR ve belediyeler, işgücü piyasasının iht bu kurslara yenilerini.

2 Bin Tl Maaşla İş Garantili Kurs!

Bu kursu tamamlayanlar 4 bin liraya kadar ücretle iş bulabiliyor. masörlük kursu; masaj kursları; masörlük kursları; iş garantili özel kurslar; masaj kursu fiyatları.

Mesleksiz Kadınlar İçin İş Garantili Kurs

Mesleksiz kadınlar için iş garantili kurs. 16 Mart 2015 Pazartesi. UMEM Beceri 10 projesi kapsamında Çocuk Bakım Elemanı kursu açılıyor. Mesleksiz kadınlar.

İş Bulma Garantili Kurslar ? Güvenlik Vs ?

arkadaşlar iş bulamıyorum ne yapacağımı şaşırdım .. özel güvenlik iş bulma istihdam garantili kurslar gerçekten işe yerleştiriyormu ?

İş garantili kurslar: Balon pilotları yetiştirilecek

GENEL

3323 Gün 6 Saat 6 dk. önce yayınlandı

1