Pazartesi29.04.2024

İrfan Aktar

İrfan Aktar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İrfan Aktar

bugun radyospor a baglanmis ve besiktas in maclarini tt arena da oynamasi olayi ile ilgili galatasaray taraftari bu ise karisamaz gibi garip bir laf etmis kisi.

İrfan Aktar

Mevcut başkan İrfan Aktar ile Türker Arslan ın yarıştığı seçimde, Aktar kullanılan 742 oyun 409 unu alarak göreve tekrar başkanlığa seçildi.

İrfan Aktar

irfan aktar haberleri, güncel irfan aktar haber ve fotoğrafları ile en yeni irfan aktar gelişmeleri burada.

İrfan Aktar Haberleri Ve İrfan Aktar Gelişmeleri

6 dak. önce Mevcut başkan İrfan Aktar ile Türker Arslan ın yarıştığı seçimde, Aktar kullanılan 742 oyun 409 unu alarak göreve tekrar başkanlığa seçildi.

İrfan Aktar Güven Tazeledi!

39 dak. önce Galatasaray da İrfan Aktar Divan Kurulu Başkanı oldu. Galatasaray Divan Kurulu nda başkanlık seçimini İrfan Aktar kazandı. Hamdi Yasaman:.

Galatasaray'da İrfan Aktar Divan Kurulu Başkanı Oldu

7 dak. önce Galatasaray Lisesi nde düzenlenen nisan ayı olağan divan kurulu toplantısında başkanlık seçimi gerçekleştirildi. İrfan Aktar ve Türker Arslan ın.

Galatasaray'da Divan Başkanı İrfan Aktar

27 dak. önce İrfan Aktar Yendien Başkan İrfan Aktar, Türker Aslan ı geride bırakarak Divan Kurulu Başkanı seçildi. DailyMotion, 08 Nisan 2015.

İrfan Aktar Yendien Başkan

13 dak. önce Galatasaray Lisesi nde düzenlenen nisan ayı olağan divan kurulu toplantısında başkanlık seçimi gerçekleştirildi. İrfan Aktar ve Türker Arslan ın.

Galatasaray'da Divan Başkanı İrfan Aktar Haberi

Atla: kullan, ara. İrfan Aktan, yazar, gazeteci. İrfan Aktan 1981 yılında Hakkari ilinin Yüksekova ilçesine bağlı Karlı köyünde dünyaya geldi. Yazdır/dışa aktar.

Galatasaray divan kurulu başkanı kim oldu?

SPOR

3309 Gün 7 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1