Pazartesi06.05.2024

İran'ın dini lideri

İran'ın dini lideri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İran'ın Dini Lideri

İran ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, ülkesi ile dünyanın başlıca güçleri arasında varılan nükleer program uzlaşmasının nihai bir anlaşmaya.

İran

5.1.1 Dini lider; 5.1.2 Danışmanlar konseyi; 5.1.3 İran Devlet Başkanı; 5.1.4 İran Airyanem Vaejah kelimesi ve kavramı aslında İran ın ülke isminde Edebi.

Ali Hamaney

17 Temmuz 19 Meşhed, İran İslam Cumhuriyeti nin dini lideri. Baba Ayetullah Seyyid Cevat Hüseyni Hamaney tarafı Azerbaycan Türkü ve anne Seyyid.

Ruhullah Humeyni

İran İslam Devrim Önderi ve İran Dini Lideri. Görev süresi 1 Şubat 1979 Varlıklı bir ailenin çocuğu olarak 1902 yılında İran ın Humeyn şehrinde dünyaya geldi.

İran'ın Dini Lideri

İran ın yeni cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, düzenlenen törenle resmen göreve başladı. Buna göre dini lider Ayetullah Ali Hamaney, İran halkının oylarını.

İran'ın Yeni Lideri Göreve Başladı

50 dak. önce Nükleer uzlaşma ile ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaşan İran ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, kabul edilen anlaşmanın çok fazla.

İran'ın Dini Lideri

2 İRAN da resmi temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney ile.

Erdoğan İranın Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney İle Görüştü

news + - Batı İran Devrimi nin en büyük koruyucusunu Ayetullah adıyla tanıyor. Peki Ali Hamaney in görevi dini mi yoksa siyasi mi? California.

İran'ın En Güçlü Lideri Ali Hamaney

2 Dha DIŞ HABER Erdoğan İran ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney ile görüştü İran da resmi temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip.

1