Salı07.05.2024

illerin tarihi yerleri

illerin tarihi yerleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İl İl Gezilecek Yerler Ve İllerin Meşhurları

İL İL GEZİLECEK YERLER VE İLLERİN MEŞHURLARI Yedi Göller, Abant, Gölcük, Sünnet Gölleri, Mudurnu ve Göynük ün Tarihi Ahşap Evleri, Kartalkaya Kış.

Tarihi Mekanlar

Tarihi,Mekanlar,360,Derece,Sanal,Tur,Gezinti,Panoromik,Historical,Places, Virtual,Vr,Anıt, Antik,Cami,Hamam, Kilise,Köşk,Medrese,Meydan saatleri,Tekke.

Türkiye İllerindeki Tarihi Mekanlartarihi Eserler Ve Kuruluş Ye

Türkiye İllerindeki Tarihi Mekanlar,tarihi eserler ve kuruluş ye. 2010-03-04 03:37: 00. Adana. Adana Arkeoloji Müzesi; Adana Atatürk Evi Müzesi; Adana.

İllerin Tarihi Yerleri

tüm haritası ? İle İlgili Yazılar Türkiyenin tarihi ve turistik yerleri. Çevre illerden gelen temsilcilerle birlikte Erzurum Kongresi toplandı.

Türkiyenin Tarihi Ve Turistik Yerlerinin Fotoğrafları Ve

1 Türkiyedeki Tarihi Eserler, Ülkemizin tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgiler. Ülkemizdeki Cami, Kilise, Kümbet, Sinagog, Külliye.

Türkiyedeki Tarihi Eserler

İllerimizin Tarihi Turistik middot; Bütün İllerin Özellikleri yaz kış erimeyen ve yer çekiminin etkisiyle yer.

Türkiyenin Tarihi Ve Doğal Güzellikleri

Her şehrimizin kendine has tarihi, doğal, kültürel güzellikleri var. Gezilip.. genellikle illerin klasikleri yer almış ,fotoğrafları çok başarılı buldum.

81 Muhteşem Fotoğrafla Türkiye'nin 81 Şehri

Kuruluş tarihi altı yüzyıl öncesine kadar giden Poyrazköy e ilk Edremit Körfezi nin kuzeyinde Çanakkale ve Balıkesir illeri arasında yer alan.

Türkiye'de Mutlaka Gezilmesi Gereken 20 Yer

Yerleşim yerleri listesi middot; En kalabalık şehirler İllerde yönetme ve yürütme görevi , devletin atadığı valiler tarafından yerine getirilir. Erişim tarihi: 1 Nisan 2013.

Şehirlerin isimleri nereden gelmektedir?

KÜLTÜR-SANAT

3319 Gün 4 Saat 9 dk. önce yayınlandı

1