Pazartesi20.05.2024

ilk sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması

ilk sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İlk Sıra Milletvekili Adayının Kontenjana Tabi Tutulması

Trabzon da CHP de 17 Mart günü partilerinin ilk sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto eden ve kendilerine Militan.

Trabzon Chp'deki Eylem Dördüncü Gününe Girdi

7 Trabzon da bir grup CHP li gencin, partilerinin ilk sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto için CHP İl Başkanlığında.

Chp'de Trabzon Krizi

Trabzon da bir grup CHP li gencin, partilerinin birinci sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto etmek için önceki gün.

Chp Trabzon'da Partililerin İşgali Sürüyor

Trabzon da CHP nin birinci sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto etmek amacıyla önceki gün Trabzon İl.

Trabzon'da Parti Binasını İşgal Eden Chp'li Gençler Eylemlerini

1 Trabzon da CHP de 17 Mart günü partilerinin ilk sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto eden ve kendilerine Militan.

Chp Trabzon İl Başkanlığında 'işgal'

CHP nin Trabzon daki birinci sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto eden partililer il binasını işgal etti.

Chp Trabzon İl Başkanlığında 'işgal' Eylemi

3 CHP nin Trabzon daki birinci sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto eden bir grup, Trabzon İl Başkanlığına girerek,.

Chp Trabzon İl Başkanlığındaki İşgal Eylemi Sürüyor

16 dak. önce Trabzon da CHP nin ilk sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto için CHP İl Başkanlığında işgal eylemi başlatan.

Chp'de İşgal İkinci Gününde

2 Trabzon da CHP li bir grubun, partilerinin birinci sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto etmek amacıyla dün CHP.

61 Medya

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Merkezi nin Trabzon da kontenjanlı eğilim 17 Mart günü partilerinin ilk sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması Okmeydanı Cemevi bahçesinde bir yakının cenazesine katıldığı sırada AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Mahir Küçük, Trabzon Teknoloji Geliştirme.

Chp Trabzon İl Başkanlığındaki 'işgal' Eylemi

7 Trabzon da CHP nin ilk sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto için CHP İl Başkanlığında işgal eylemi başlatan.

Vuslat Tv

Trabzon da bir grup CHP li gencin, partilerinin birinci sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto etmek için önceki gün CHP Trabzon İl .

Chp Trabzon Teşkilatında Deprem 17 Aday Adayı Çekildi

3 CHP nin Trabzon daki birinci sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto eden bir grup partili, Trabzon İl Başkanlığına.

O İlde Partinin Tüm İl Ve İlçe Teşkilatı İstifa Etti Haberi

2 sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto Sabahın ilk ışıklarıyla İskenderpaşa mahallesi Gümüşbatu İş Merkezi 4.

Akçaabat Chp'de Toplu İstifa

Nadir, ilçe başkanlığının anahtarını, birinci sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto amacıyla İl Başkanlığında dün.

Chp'de Aday Krizi Parti Binasını Kapattılar

2 sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto Sabahın ilk ışıklarıyla İskenderpaşa mahallesi Gümüşbatu İş Merkezi 4.

Chp De İstifa Depremi

3 sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto Sabahın ilk ışıklarıyla İskenderpaşa mahallesi Gümüşbatu İş Merkezi 4.

Chp'de Eylem Sürüyor!

1 CHP de eylem sürüyor! Haberi için Tıklayın! Trabzon da CHP de 17 Mart günü partilerinin ilk sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması.

Chp'de Toplu İstifa Şoku! Adaylar Çekildi

3 Aday adaylarının tanıtımı yapılmadan önce de kontenjanın kaldırıldığını söylediler . Bugün CHP nin Trabzon daki birinci sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto eden bir İlk hedefimizi başardık.

Trabzon Chp'de Toplu İstifa Şoku

2 Milletvekili adaylarının belirlenmesinde kontenjan uygulamasına karşı Bugün CHP nin Trabzon daki birinci sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto eden bir Bu Haber e ilk yorum yapan siz olun.

Trabzon CHP İl Başkanlığı işgal altında

POLİTİKA

3348 Gün 21 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1