Cuma03.05.2024

İlhan Parlak

İlhan Parlak haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İlhan Parlak

İlhan Parlak d. 18 Ocak 1987; Yahyalı, Kayseri, Türk futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor da forma giymektedir.

İlhan Parlak

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor lu futbolcu İlhan Parlak, ligin 10. haftasında Eskişehir deplasmanında sakatlanarak, ön çapraz bağları.

İlhan Parlak

Ilhan Parlak ist ein Fußballspieler aus Türkiye, 1987-01-18 burda Kayseri, Türkiye. Ilhan Parlak spielt bei Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor.

Ilhan Parlak

İlhan Parlak ilhanParlak38 · Feb 19. Bu kritik macda butun KAYSERİLİ hemserilerimizi yarin saat 20:00 de KADİR HAS a destege bekliyoruz.ben…

İlhan Parlak İlhanparlak38

İLHAN PARLAK - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Spor Toto Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür, Bankasya 1. Lig, Spor Toto 2 .

İlhan Parlak

Kayseri Erciyesspor da Eskişehirspor maçında sakatlanan İlhan Parlak, sedyeyle kenara gelirken gözyaşlarına boğuldu.Tecrübeli futbolcunun dizinin dönd.

İlhan Parlak'ın Gözyaşları

İlhan Parlak hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, İlhan Parlak haberleri, açıklamaları ve İlhan Parlak fotoğrafları yer alıyor.

İlhan Parlak Haberleri Ve İlhan Parlak Gelişmeleri

İlhan Parlak Türkiye Kayseri Erciyesspor maçları, transferleri, İlhan Parlak Kayseri Erciyesspor maç istatistikleri, İlhan Parlak.

İlhan Parlak Kayseri Erciyesspor Mackolik

İlhan Parlak haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. İlhan Parlak kimdir, hayatı ve biyografisi. Kayseri Erciyesspor da Fenerbahçe Mesaisi.

İlhan Parlak sakatlık durumu

SPOR

3319 Gün 1 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1