Salı07.05.2024

İletişim Fakültesi

İletişim Fakültesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İletişim Fakültesi Nasıl Gidilir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi. Kaptan-ı Derya İbrahim Paşa Sokak. 34116 Beyazıt/İstanbul. Tel: 90 212 440 00 00 12604-DEKANLIK | Mail:.

İstanbul Üniversitesi

Adres : Marmara Üniversitesi Nişantası Kampüsü İletişim Fakültesi Büyükçiftlik Sokak No:6 Nişantaşı 34365 Şişli/İStanbul Telefon : 0212 233 04 47 / 0212 233.

İletişim Fakültesi

İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İlker Cenan Bıçakçı. İletişim, insan yaşamının her alanını kuşatan bir olgudur. Psikoloji, sosyoloji, sosyal psikoloji, dilbilim,.

İletişim Fakültesi

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi, iletişimin, sosyal hayatın her alanına nüfuz ettiği, ancak henüz insanlığın bir başarısı olarak adlandırılamayacağı bir.

Bilgi İletişim Fakültesi

TRT de İletişim Fakültesi Mezunlarının Sayısı Azalıyor. Kocaeli Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından düzenlenen İletişimin Bedene Bürünmüş Hali etkinliği.

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi

Sevgili öğrenciler, İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesinde, kuram, uygulama ve sanatın iç içe girdiği bir eğitimden geçeceksiniz. Fakültemizde verilen.

T.c. İstanbul Arel Üniversitesi

İ. Dekan Mesajı. Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak amacımız, yeni iletişim teknolojilerine ve ortamlarına hakim ve bunları etkili kullanabilen, toplumsal.

Beykent Üniversitesi

Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi ne hoş geldiniz

Genel Bilgiler

Türkiye nin iletişim ekolüne hoş geldiniz. Kitle iletişimi alanında 4 yıllık eğitim veren ilk yüksek öğrenim kurumu olan İLEF, alanında yetkin bireyler.

Ankara Üniversitesi

İletişim Fakültesi. Fakülte; Tanıtım. Genel Tanıtım

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü öğrenci kavgası

ASAYİŞ

3337 Gün 1 Saat 32 dk. önce yayınlandı

1