Pazar28.04.2024

İETT otobüsünün kamera görüntüleri

İETT otobüsünün kamera görüntüleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İett Otobüsünün Kamera Görüntüleri

İETT otobüsünde yaşlı bir adam, tespih çekmesinden rahatsız olan bir 48 T numaralı İETT otobüsünün kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Janus V2 Kamera Görüntüleri

Şayet Erol un gördüğü cihazlar hakikaten kameralar ise, araçiçi yankesicilik Yankesicilik, otobüse zarar verme, taciz olaylarının önüne bir nebze olsun geçecektir. açık ise bu kameralar hemen görüntü alımı engellenir veya yönü değiştirilir.

İett Otobüslerinde Biri Bizi Gözetliyor

otobüs hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. otobüs Haberleri Fatih te Mehmet E. isimli zanlının İETT otobüsünde eski sevgilisini vurarak öldürmesi olayına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Otobüs Haberleri

Fatih te Mehmet E. isimli zanlının İETT otobüsünde eski sevgilisini vurarak öldürmesi olayına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde.

Kamera Görüntüleri Haberleri

Şüphelilerin bir İETT otobüsü ile bir markete düzenledikleri molotoflu saldırı kameralar tarafından böyle görüntülendi. Görüntülerde şüphelilerin.

Teröristlerin Yaktığı İtfaiye Aracı Ve İett Otobüsünün Görüntüleri Polis

İETT OTOBÜSÜ İLE HAFRİYAT KAMYONUNUN ÇARPIŞMA ANI KAMERADA ve güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan kazada, İETT otobüsü yan Sondaj çalışmasında çıkan köpük ilginç görüntülere neden oldu.

İett Otobüsü İle Hafriyat Kamyonunun Çarpışma Anı Kamerada

04:38. Kabataş taki Otobüs Kazası Güvenlik Kamerasında. Beşiktaş Kabataş ta 2 si ağır 13 kişinin yaralandığı İETT otobüsü kazası saniye saniye güvenlik.

Otobüs Kazası Videoları

Fatih te Mehmet E. isimli zanlının İETT otobüsünde eski sevgilisini vurarak öldürmesi olayına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Abdurrahman Kaplan tesbih çekiyor diye otobüste bıçaklandı

ASAYİŞ

3320 Gün 4 Saat 38 dk. önce yayınlandı

1