Cumartesi04.05.2024

icra takibi

icra takibi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Alacak Borç Ve İcra Avukatı

İcra takibini kendiniz de başlatabilirsiniz, bu yazımda yer alan uygulamaya yönelik bilgiler ve gerekli tüm belgeler ile icra takibi başlatmanız çok kolay!

İcra Haciz

İcra Takibi Nedir? Alacaklının borçludan alacağını almak için icra müdürlüğünde başlattığı işlemin hukuki adıdır. İcra Takibi Nedir? Alacaklının borçludan.

Online İcra Takip Programı

Sıradan masaüstü programların aksine sitemiz veritabanında bulundurduğu binlerce takip dosyasını her saat yedeklemekte, verilerinizi koruma altında.

Dava Masrafı Hesaplama

UYAP Uyumlu İcra Takip Programı - Hesaplamalar. Dava / İcra Masrafı Hesaplama. Takip Tutarı, TL. Dava Masrafı, İcra Masrafı.

İcra Takibi

efenim her ne kadar kanunumuzdaki düzenlemeye göre kişi veya vekil sadece takip talebi doldurup icra müdürü ne vererek takibi açar gibi görünse de;.

İlamsız İcra Takibi

icra takibinin durdurulabilmesi için alacağın en az 1/4 ünün teminat olarak bırakılması ve devamının da en fazla 3 er aylık sürelerde ödeneceği taahhüt.

İcratek

icratek Türkiye Barolar Birliği tarafından avukatlar için özel olarak hazırlanmış bir online icra takip sistemidir.

İcra Dosya Sorgulama Ve Takip

Online olarak icra dosyalarını takip ve sorgulamalarını yapabilirsiniz.

İcra Takip İşlemleri

Bu işlem- ler, taraf takip işlemi ve icra takip işlemi olarak ikiye ayrılır. İcra ta- icra takip işlemleri, bu işlemlerin unsurları, şekli ve sonuçları gözden geçirilecektir.

Beşiktaş'a neden icra geldi?

SPOR

3307 Gün 9 Saat 52 dk. önce yayınlandı

Beşiktaş haciz şoku yaşıyor

SPOR

3307 Gün 10 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1