Pazar16.06.2024

İç Hastalıkları

İç Hastalıkları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İç Hastalıkları

İç hastalıkları, tıbbın bir ana bilim dalıdır; Dahiliye olarak da bilinir. hastalıkları, kanserin dahili tanı ve tedavisi, enfeksiyon hastalıkları, romatizmal, hormonal ve.

İç Hastalıkları Hakkındaki Sorularınızı Uzmanlar Görüntülü Yanıtlıyor

Karaciğer hastalıkları, mide hastalıkları, bağırsak hastalıkları, göğüs hastalıkları gibi pek çok hastalıkla ilgili bilgi edinin. İç hastalıkları uzmanı doktorlar.

Dahiliye İç Hastalıkları

İç Hastalıkları bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel olarak birçok yan dala ayrılmakla beraber hastanın bir bütün olarak değerlendirilmesi, ileri tetkiklerinin.

16. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi

İç Hastalıkları 2014 - 16. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi, Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği tarafından15 – 19 Ekim 2014 tarihleri arasında Titanic Deluxe Otel.

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği

Sitede dernek bilgileri, üyelik işlemleri, board ve dernek okulu kategorileri yer alıyor.

İç Hastalıkları

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, fındığın çok önemli bir ürün ve besin kaynağı olduğuna işaret ederek, faydalarının.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

İç hastalıkların yelpazesi çok geniş olup; hipertansiyon, hiperkolesterolemi, üst ve alt solunum yolu hastalıkları, mide-bağırsak sistemi hastalıkları, karaciğer.

İç Hastalıkları

Günümüz modern tıbbında bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel olarak İç Hastalıkları birimi Genel dahiliye kendi içinde birçok yan dala ayrılmakla beraber.

Geleneksel İç Hastalıkları Günleri İnteraktif Güncelleştirme 2015

Sizleri İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Geleneksel İç Hastalıkları Günleri – İnteraktif.

Bilimsel Program

5 CUMA. 14:45 - 15:00, AÇILIŞ. 15:00 - 16:00. İNTERAKTİF OTURUM 1. Poliklinikte yaşlı hasta: Koruma ve destek. M. Akif Karan, Fatih Tufan ,.

Kolanın zararları nelerdir?

SAĞLIK

3353 Gün 22 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1