Perşembe02.05.2024

Hindistan Film Ödülleri

Hindistan Film Ödülleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Uluslararası Hindistan Film Akademisi Ödülleri

Atla: kullan, ara. Uluslararası Hindistan Film Akademisi Ödülleri, kısa adıyla IIFA Ödülleri, Uluslararası Hindistan Film akademisi tarafından verilen ödüllerdir.

Hindistan Film Ödülleri

62. Ulusal Hindistan Film Ödülleri nde en iyi film , Queen Kraliçe oldu. ile Kangana Ranau en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü.

Ulusal Hindistan Film Ödülleri

3 Buradasınız : Ana Sayfa » Etiket Sonuçları: ulusal Hindistan Film Ulusal Hindistan Film Ödülleri nde en iyi film , Queen Kraliçe oldu.

Bollywood'un En İyi Filmi Belirlendi

3 62. Ulusal Hindistan Film Ödülleri nde en iyi film , Queen Kraliçe oldu.

Aamir Khan Hindistan'daki Ödül Törenlerine Neden Katılmıyor

Hindistan da gerçekleştirilen pek çok ödül töreni bulunmaktadır. Aamir Khan ülkesinde sadece Rangeela filmi ile ödül almışken rakipleri.

Hindistan Film Ödülleri

Uluslararası Hindistan Film Akademisi Ödülleri, kısa adıyla IIFA Ödülleri, Uluslararası Hindistan Film akademisi tarafından verilen ödüllerdir.

Uluslararası Hindistan Film Akademisi Ödülleri Anlamı Ve Hakkında

4 Hint filmlerine karşı önyargılı mısınız? bu filmleri izledinizde mi bu yargı kıran, ödüller alan, hindistan sinemasının son yıllarda çıkardığı en.

Bollywood Sinemasının En İyi Filmleri

Hindistan sinemasının en eski geçmişe sahip ödül gecesi olarak bilinen Filmfare Bazı filmler ve oyuncular daha önceden tahmin edildiği gibi.

2014 Filmfare Ödülleri Kazananları Belli Oldu!

Zee Sinema Ödül Töreni Zee Cine Awards 2014 izle. Bu Hint Film İzleme Sitemiz Yeni Adresine Taşınmıştır. Hint Filmlerimizi İzlemek İçin Aşşağıdaki Butona.

Zee Sinema Ödül Töreni Zee Cine Awards 2014 İzle

62. Ulusal Hindistan Film Ödülleri kelimesinde haberler.

62. Ulusal Hindistan Film Ödülleri Haberleri

3 Hindistanda ocak ve şubat aylarında çeşitli sinema ve tv ödül törenleri En İyi Film - Yönetmen : Gangs of Wasseypur - Anurag Kashyap.

Bollywood 58Th Idea Filmfare Ödülleri Sahiplerini Buldu

Awards. Uluslararası Hint Film Akademisi IIFA 2002: En İyi Erkek Oyuncu dalında Lagaan: Hindistan da Bir zamanlar. Filmfare Ödül.leri 1989: En İyi Yeni .

Aamir Khan Turkey

Hindistan ın Kere.la eyaletindeki Cochin kentinde doğan Asin, İngiliz Edebiyatı bölümünü bitirdi. Tamil ve Telugu Uluslararası Hint Film Akademisi Ödülleri

Asin Thottumkal Türkiye

Bollywoodun en iyi filmi belirlendi. 62. ulusal hindistan film ödülleri nde en iyi film , queen kraliçe oldu.Queen deki performansı ile Kangana Ranau en iyi.

Times Of India Film Awards 2013

Hindistan Film Ödülleri Videoları - HaberMRT - Ulusal Haber, Son Dakika Haberleri, 3. Bölge Yerel Haberler, Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, .

Hindistan Film Ödülleri Videoları

Hindistan Film Akademisi nin her yıl farklı bir ülkede düzenlediği tören bu kez Amerika Birleşik Devletleri nde yapıldı. Florida eyaletinin Tampa.

Hindistan Film Akademisi'nin Ödül Gecesi Adeta Bir Şölene Dönüştü

Hindistan ın Oscar ları olarak bilinen Uluslararası Hint Film Ödülleri, Toronto da düzenlenen törenle 12 nci kez sahiplerini.

Hint Sineması Bollywood Ödülleri Toronto'da Dağıtıldı

4 2011 yapımı Hint filmi Stanley Ka Dabba yı Stanley s Tiffin Box sizlere ve oldukça dramatik konuları ele alan film, toplamda 22 ödül 43 de.

Hint Filmleri İzle

Ghajini filmi konusu, özeti ve bilgileri, oyuncu kadrosu ve film hakkındaki Uluslararası Hint Film Akademisi Ödülleri nde En İyi Aksiyon, En İyi Ses Kaydı gibi.

Ghajini Film Bilgileri

Aslında henüz hiçbir Hint filmi de sanılanın aksine Oscar ödülü almamıştır. Milyoner filmi ödülleri Abd ve BKye gitmiştir. Oyuncu almışsa Hint bir oyuncu ödül aldı.

Mutlaka İzlemeniz Gereken Hint Filmleri

Antalya Altın Portakal Film Festivali nde ödüller sahiplerini buldu. En iyi. Uzun Metraj Film: Court-Mahkeme Chaitanya Tamhane Hindistan

Altın Portakal'da Ödül Gecesi

MURAT HAMIDI solda SABRUDDIN RAHMANI ortada IFFI -Uluslararası Hindistan Film Festivalinde ödül alan filmin yapımcıları olarak ödül töreninde Kırmızı.

9. Ve 11. Tkg Üyeleri Afganistan'dan Arkadaşlarımız Hindistan Film

2004 yılında ise Hum Tum filminde gösterdiği performans O na Ulusal Film Ödülleri nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü getirdi. Khan, bundan sonra da önemli .

Saif Ali Khan Hintli Oyuncu

Hindistan ın 2010 yılı Oscar Adayı Filmi. Menü. Sinopsis. Film Künyesi. Festivaller / Ödüller 2010 Los Angeles Hint Filmleri Festivali: İzleyici Ödülleri.

Cennet Sineması Hindistan

62. Ulusal Hindistan Film Ödülleri nde en iyi film Queen Kraliçe oldu.Queen deki performansı ile Kangana Ranau en iyi kadın.

Bollywood'un En İyi Filmi Belirlendi

Son 10 Yılın En İyi Film Oscar Ödülünü Alan Yapıtlar gekondu mahallelerinde büyür ve 18 yaşında Hindistan da bir bilgi yarışmasına katılır.

En İyi Film Dalında Oscar Ödülü Alan Yapıtlar

Oscar En iyi Film Ödülü Kazananlar Sunrise: A Song of Two Humans, The Broadway Melody, All Quiet on the Western En İyi Hint Filmleri Don, Guru, Fanaa.

Ödül Almış Filmler Ülkelere Göre En İyi Filmler Ve Ünlülerin En

En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü - Barış Özbiçer Berlin Uluslararası Film Festivali - Dünya Prömiyeri Yarışmalı Bölüm. Uluslararası Hindistan Film Festivali

En iyi Bollywood filmleri

KÜLTÜR-SANAT

3326 Gün 10 Saat 23 dk. önce yayınlandı

1