Perşembe02.05.2024

Hatice Görmez

Hatice Görmez haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hatice Görmez

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve eşi Hatice Görmez, Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ın ailesini ziyaret.

Hatice Görmez

Hatice Görmez adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Hatice Görmez ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Hatice Görmez Profilleri

Eşi, Hatice Kübra Görmez Mehmet Görmez, 1959 yılında Gaziantep in Nizip ilçesinde doğdu. Görmez, 1998 de yardımcı doçent, 1999 da ise doçent oldu.

Mehmet Görmez

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez in eşi Hatice Görmez i, Kardeşlik Unsurları başlıklı konferans için Venlo ya getirdiklerini belirten Venlo HDV.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in Eşi Hatice Görmez Venlo

Ancak çoluk çocuk olup ardından da Kahire ye gidince Hatice Görmez eğitimine devam edemedi. Üç çocuktan sonra eğitime devam kararı.

Prof. Görmez Eşinin De Hocası Oldu!

22 Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve eşi Hatice Görmez, Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ın ailesini ziyaret.

Görmez Özgecan'ın Ailesini Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez in eşi, ilahiyatçı Hatice Görmez, eşlerin birbirine vakit ayırmasının evlilik kurumunun en önemli özelliklerinden.

Nurdan Damla Hatice Görmez Paneli Nurdan Damla

23 Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve eşi Hatice Görmez, Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ın ailesini ziyaret.

Hatice Görmez Haberleri

Dr. Mehmet Görmez, aile hayatının ve evliliğinin kariyerine nasıl etki Hatice hanım vazgeçmedi, üç çocuğumuz da okullu olduktan sonra.

Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan'a iyilik ödülü

GENEL

3322 Gün 5 Saat 13 dk. önce yayınlandı

1