Çarşamba01.05.2024

Hasan Yelmez

Hasan Yelmez haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hasan Yelmez

Özel bir şirkette forklift operatörü olarak çalışan Hasan Yelmez, 2 çocuğunun annesi Halime Yelmez in kendisini aldattığından şüphelendi.

Hasan Yelmez

5 ADANA da kendisini aldattığından şüphelendiği eşi 44 yaşındaki Halime Yelmez i elleriyle boğarak öldüren 47 yaşındaki Hasan Yelmez, eşini.

Eşini Öldürdükten Sonra Suni Teneffüs Yapmış

Hasan Yelmez adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Hasan Yelmez ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Hasan Yelmez Profilleri

adana da 47 yaşındaki hasan yelmez, 14 yıllık eşi 2 çocuğunun annesi halime yelmez in kendisini aldattığından şüphelenince, eşinin telefonuna görüşmelerini .

15 Yıllık Eşini Elleriyle Boğdu

Adana da 47 yaşındaki Hasan Yelmez, kendisini aldattığını düşündüğü eşi 44 yaşındaki Halime Yelmez i elleriyle boğarak öldürdü. Olay, gece saat 01.30.

Karısını Boğarak Öldürdü

Adana da 47 yaşındaki Hasan Yelmez, kendisini aldattığından şüphelendiği eşi 44 yaşındaki Halime Yelmez i elleriyle boğa.. Bölgesel Haberler middot; kadın cinayeti.

Hasan Yelmez

Adana da 47 yaşındaki Hasan Yelmez, kendisini aldattığından şüphelendiği eşi 44 yaşındaki Halime Yelmez i elleriyle boğarak öldürdü.

Şüphelendiği Eşini Boğdu

Hangouts brings one-on-one and group conversations to life with photos, emoji, and video calls for free. Connect with friends across computers, Android and.

Hasan Yelmez

The latest Tweets from hasan yelmez potron061: http://t.co/NtvzJne3aJ

Karısı Halime Yelmez'i öldüren Hasan Yelmez'e 19 yıl hapis cezası

ASAYİŞ

3305 Gün 0 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1