Pazartesi20.05.2024

Hasan Ruhani

Hasan Ruhani haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hasan Ruhani

Hasan Ruhani Farsça: حسن روحانی, ;d. 12 Kasım 1948, Surhe, Simnan Eyaleti, İran, İranlı siyasetçi, diplomat ve akademisyen. İran İslam Cumhuriyeti nin.

Hasan Ruhani

İran da 65 milletvekili İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ye bir mektup yazarak, yarın Tahran a gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip.

Hasan Ruhani

Hasan Ruhani hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Hasan Ruhani haberleri, açıklamaları ve Hasan Ruhani fotoğrafları yer alıyor.

Hasan Ruhani Haberleri Ve Hasan Ruhani Gelişmeleri

İran ile Nükleer Müzakerelerde Uzlaşılması İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesi ile 5+1 ülkeleri arasında yürütülen nükleer müzakerelerde ortak hareket.

Hasan Ruhani Haberleri

49 la birinci bile olsa seçim 2. tura kalabilir. resmi olmayan bilgilere göre kullanılan 40 milyon oydan 8 milyonu sayılmış %51 ile hasan ruhani.

Hasan Ruhani

Hasan Ruhani hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. Hasan Ruhani Haberleri için tıklayınız.

Hasan Ruhani

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani nin annesi Sakine Payvandi 90 yaşında hayatını kaybetti. Ruhani annesiyle olan fotoğrafını Twitter dan paylaşırken, ABD .

Hasan Ruhani

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İslam Devrimi nin 36 ncı yıldönümü dolayısıyla yaptığı konuşmada ülkesinin batının baskılarından korkmadığını ifade etti.

Hasan Ruhani Haberleri

[1] Bu yazıda size kısaca Hasan Ruhani yi tanıtacak ve kendisinin seçilmesinin İran dış. [17] İran da seçimleri kazanan Hasan Ruhani kimdir?

Erdoğan, İran'da barış çağrısı yaptı

POLİTİKA

3330 Gün 22 Saat 28 dk. önce yayınlandı

İran doğalgazı neden pahalı? Erdoğan sitem etti

POLİTİKA

3330 Gün 23 Saat 27 dk. önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İran'da Ruhani karşıladı

DÜNYA

3331 Gün 3 Saat 47 dk. önce yayınlandı

Erdoğan'ın İran ziyareti

GENEL

3333 Gün 20 Saat 53 dk. önce yayınlandı

İran'ın nükleer anlaşması

DÜNYA

3347 Gün 23 Saat 9 dk. önce yayınlandı

1