Pazar28.04.2024

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hakimler Ve Savcılar Yüksek Kurulu

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu Toplantısı 27 Şubat 2015 Tarihinde Erzurum da Gerçekleştirilmiştir Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel.

İletişim

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK, Türkiye Cumhuriyeti nde adli ve idari hakim ve savcılarını mesleğe kabul etme, atama, nakletme, geçici yetki verme,.

Üyeler

. atanmalarına ilişkin 1. Daire kararnamesi hakkındaki Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanlığı kararı Resmi Gazete de yayımlandı.

Kararnameler

Hakimler Ve Savcılar Yüksek Kurulu haberleri, son dakika hakimler ve savcılar yüksek kurulu haber ve gelişmeleri burada. Savcı Mehmet Kiraz Şehit Oldu.

Hakimler Ve Savcılar Yüksek

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK üyeliği seçimi için hakim ve savcıların oy verme işlemi saat 17.00 de sona erdi. Sandıklar açılarak.

Hsyk Hakkında

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu haberleri, Türkiye ve Dünya dan diğer tüm ekonomi, politika ve spor gelişmelerini Radikal den takip edebilirsiniz.

Başkan

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun temel görevi, Yargıtay ve Danıştay üyelerinin seçimini, Yargıtay ve Danıştay üyeleri hariç olmak üzere adli ve idari yargı.

Hakim ve savcı atamaları yapıldı

GENEL

3315 Gün 6 Saat 3 dk. önce yayınlandı

1