Pazartesi06.05.2024

Güzelyurt ilçesi

Güzelyurt ilçesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Güzelyurt Kaymakamlığı

T.C.GÜZELYURT KAYMAKAMLIĞI Resmi Web Sayfası. İlçe Özel İdare Müdürlüğünce kaolen madeni atığı satışı yapılacaktır. İlçemizde devam eden yoğun kar.

Güzelyurt Aksaray

Başlığın diğer anlamları için Güzelyurt sayfasına bakınız. Güzelyurt, Aksaray ın ilçesi. Güzelyurt ta yaşayan Rumlar, 1924 yılında yapılan mübadele de.

Güzelyurt İlçesi

Güzelyurt İlçesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nin 5 ilçesinden biri. Yönetim merkezi Güzelyurt tur. Yüzölçümü 381 kilometrekaredir 284.969 dönüm.

Güzelyurt İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

AKSARAY - GÜZELYURT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. 23.01.2015 22: 16 middot; İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün Yarı Yıl Tatili Mesajı. 23.01.2015 21:46.

Güzelyurt İlçesi

Güzelyurt İlçesi. Günümüzde Yüksek Kilise olarak bilinen ANALİPSİS TEPESİ ve civarında çok miktarda işlenmiş obsidiyen volkanik cam dan işlenmiş taş.

Güzelyurt İlçesi

Belediye hakkında duyurular, projeler, haberler ve iletişim bölümleri yer alıyor.

Güzelyurt Belediyesi

Aksaray aksaray AKSARAY iline bağlı Güzelyurt ilçesi ile ilgili en yeni güncel haberler, son dakika haberleri. Aksaray Güzelyurt.

Güzelyurt

Guzelyurt Aksaray Güzelyurt ilçesi resimleri ve fotoğrafları ile ilgili açıklamalı resim ve fotoğrafların listelendiği resim galerisi.

1