Çarşamba08.05.2024

Gürün

Gürün haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gürün Belediyesi

Belediye hakkında haberler, duyurular, çalışmalar, personel kadrosu, meclis üyeleri, encümenler ve iletişim bölümleri yer alıyor.

T.c Gürün Kaymakamlığı

Malatya - Kayseri Devlet Karayolundan D300 Gürün ilçe merkezine Kayseri yönünde yaklaşık 2 km mesafe uzaklıktaki Şuğul Mahallesine ayrılan tali yoldan.

Gürün

Coğrafi olarak Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içindeki Gürün, Sivas, Malatya, Kayseri ve Maraş illerinin farklı farklı en uç noktalarında bulunur. Sivas a 137 km., .

Gürün

Güncel Gürün haberleri, son dakika Gürün haber ve gelişmeleri. Gürün hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Gürünspor. Türk Dünyası Bilim ve Kültür.

Gürün Haberleri

Gürün Kamakamı Kürşat Güleryüz ün Diyarbakır Vali yardımcılığına tayin olmasından sonra ilçemize gelecek yeni kaymakamda belli oldu. Göle Kaymakamlığını.

Gürün Postası

Gürün Birleştirilmiş Sınıflı İlkokullararası Kültür Sanat ve Edebiyat. 15.05.2015 12:07 middot; AYVALI VE ESKİHAMAL OKULLARIMIZDA ÇEVRE DUYARLILIĞI VE.

Sivas

GÜRÜN, Gürün, Turkey. 8.517 beğenme · 31 kişi bunun hakkında konuşuyor. Gürünümüzün Facebookdaki Sayfasına Hoş Geldiniz.

Gürün

Yeşil-gürün, Gürün, Turkey. 5.693 beğenme · 1.498 kişi bunun hakkında konuşuyor · 1.084 kişi buradaydı. Değerli gurup üyesi arkadaşlarım ve değerli.

Yeşil

gürün ile ilgili tüm videoları yüksek görüntü ve ses kalitesiyle izlesene da izle .

Sivas Gürün'de kaza: Otomobil TIR'ın altına girdi

ASAYİŞ

3272 Gün 21 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1