Pazartesi06.05.2024

Gülefer Yazıcıoğlu

Gülefer Yazıcıoğlu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gülefer Yazıcıoğlu

İlk ve orta öğrenimini Şarkışla da yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ni bitirdi. Eşi Gülefer Yazıcıoğlu ile de burada tanışıp evlenen Muhsin.

Gülefer Yazıcıoğlu'ndan Canlı Yayında...

Gülefer Yazıcıoğlu: Kardeşim demekle kardeş olunmuyor haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM.

Akp Kendi Canı Yanınca Neler Yapabildiğini 17 Aralık Sonrası

Muhsin Yazıcıoğlu nun ölümüne ilişkin açılan dava sonrası konuşan Gülefer Yazıcıoğlu, Bugün bir şey daha duydum ki mahkemede içim yandı. 6:25 te yer.

Gülefer Yazıcıoğlu

ATO Congresium da yapılan törene merhum Muhsin Yazıcıoğlu nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, abisi Yusuf Yazıcıoğlu, eşi Gülefer Yazıcıoğlu,.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kızı Evlendi

Gülefer yazıcıoğlu, eşini anlattı videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Gülefer Yazıcıoğlu Eşini Anlattı Videosu

Muhsin Yazıcıoğlu nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Gül ün kazayla ilgili sözlerini değerlendirdi: Sayın Cumhurbaşkanı ile görüşmek ve açıklamak.

Gülefer Yazıcıoğlu Haberleri

Gülefer Yazıcıoğlu Hanımefendi nin Antalya Kampında Yaptığı Konuşma Gülefer Yazıcıoğlu Hanımefendi HABER TÜRK ün Konuğu, Helikopter den Son.

Gülefer Yazıcıoğlu Türkiye'de Kişiye Ve Duruma Göre Değişen Bir

Şair Halise Ekinci e ait Muhsin ve Gülefer Yazıcıoğlu na İthaf en adlı şiiri okumak için tıklayınız.

Muhsin Ve Gülefer Yazıcıoğlu'na İthaf En Şiiri

Büyük Birlik Partisi nin BBP merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, kazanın aydınlatılmamasından hükümeti.

Gülefer Yazıcıoğlu'ndan Hükümete Sert Tepki

Muhsin Yazıcıoğlu nun köyüne kadar gidip araştırır aile. Ağabeylerden de olumlu cevap gelince Gülefer Pakdil artık Gülefer Yazıcıoğlu olur.

Muhsin'i 12 Eylül Günlüklerinden Tanıdım

Gülefer Yazıcıoğlu haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Gülefer Yazıcıoğlu kimdir, hayatı ve biyografisi. Alperen Ocakları: Fidan Anneye.

Gülefer Yazıcıoğlu

gülefer yazıcıoğlu Etiketli Haberler Muhsin Yazıcıoğlu ndan sonra BBP nin başına geçen Yalçın Topçu nun 2015 genel seçimlerinde AK Parti den aday.

Gülefer Yazıcıoğlu Haberleri

Büyük Birlik Partisinin ebedi siyasi lideri şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu nun eşi sayın Gülefer Yazıcıoğlu Rahmetli eşimin mücadelesi için yalnız.

Gülefer Yazıcıoğlu İzmirde Seçim Çalışmalarında

gülefer yazıcıoğlu

Muhsin Yazıcıoğlu dualarla anıldı

GENEL

3329 Gün 17 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1