Pazar05.05.2024

Göreme

Göreme haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Göreme

Makedonya Cumhurbaşkanı Göreme de Biz dizi program kapsamında Nevşehire gelen Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorge İvanov, Göreme Açık Hava.

T.c. Göreme Belediyesi Resmi İnternet Sitesi

Göreme, Nevşehir ili Merkez ilçesine bağlı bir beldedir. Göreme kasabasının eski isimleri Matiana, Korama, Maccan ve Avcılar dır. Göreme ile ilgili 6. yüzyıla ait.

Göreme

Göreme Tarihî Millî Parkı. Vikipedi, özgür ansiklopedi. Atla: kullan, ara. Başlığın diğer anlamları için Göreme sayfasına bakınız.

Göreme Tarihî Millî Parkı

Göreme hakkında detaylı bilgileri, Göreme otellerini, fotoğraflarını, gezilecek ve görülecek yerlerini bulabileceğin rehber sayfa.

Göreme

Göreme Milli Parkı ve Kapadokya Nevşehir. Göreme Milli Parkı ve Kapadokya UNESCO Dünya Miras Listesi ne Alınma Tarihi: 1985. Liste Sıra No: 357.

Göreme Milli Parkı Ve Kapadokya Nevşehir

Göreme Açıkhava Müzesi, M.S. IV. yüzyıldan XIII. yüzyıla kadar yoğun bir şekilde manastır hayatına ev sahipliği eden bir kaya yerleşim yeri. Nisan-Ekim

Göreme Açık Hava Müzesi Göreme Örenyeri

Kırağıların ağaçları bahar beyazlığına büründürdüğü bu güzel kış gününde Göreme Açıkhava Müzesi ni ziyaret etmek için yola düştük. Aralık ayında olduğumuz.

Göreme Açıkhava Müzesi

Göreme, Türkiye otellerinde internet üzerinden büyük indirimler. Yer bulmada kolaylık ve muhteşem fiyatlar. Konuk değerlendirmelerini okuyun ve size en uygun.

Booking Göreme Türkiye İçin 134 Otel Bulundu. Yerinizi

Göreme Inn Hotel, Kapadokya nın peri bacalarından oluşan yeryüzünde, çok eski ve tarihi taşlardan yapılmış bir hoteldir. Kapadokya nın gizlenmiş kiliselerini,.

Taner Yıldız: Terörist eteğiyle Kandil'e çıkabilir!

POLİTİKA

3160 Gün 23 Saat 32 dk. önce yayınlandı

Nevşehir Göreme'de İngiliz turiste köpekler saldırdı

ASAYİŞ

3308 Gün 22 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1