Cuma03.05.2024

Gölyazı Köyü

Gölyazı Köyü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gölyazı Köyü

Gölyazı Köyü Bursa nın Nilüfer İlçesine bağlı Uluabat gölü kıyısında yer alan küçük bir balıkçı köyü. Manzarası, çevre yapısı ile Türkiye de böyle.

Gölyazı Köyü Ulubat Gölü

Gölyazı, Bursa-İzmir karayolunda Uluabat gölü Apollont gölü kıyısında küçük bir Köyün başlıca geçim kaynağı günümüzde balıkçılık ve zeytinciliktir.

Gölyazı Nilüfer

ulubat gölünün üzerinde küçük bir ada vardır halilbey adası. köy ve bu ada birbirine köprü ile bağlanır. sevimli insanlarla dolu güzel bir köydür gölyazı.

Gölyazı

dını bu köy içinde yıkıntıları bulunan Apollont Tapınağından alan 190,900 hektar alan kaplayan Apolyont Uluabat Gölü kıyısında bulunan köylerden biri.

T A T İ L D E Y İ M . Gölyazı Uluabat Gölü Bursa

Bursa nın Nilüfer ilçeşinde, Uluabat Gölü kıyısında, Gölyazı adında huzur dolu bir kasaba varmış, İşlerini tamamlayıp köye dönen balıkçılar…

Gölyazı

4 Gölyazı tabelasına yaklaştığınızda yolun sol tarafında Uluabat Gölü de tüm güzelliğiyle görülüyor. Köy yoluna girdikten sonra zeytin ağaçlarının.

Gölyazı Uluabat Gölü

Gölyazı Köyü, Ulubat gölünün kıyısında, Nilüfer ilçesine bağlı bir köydür. Ulub.

Gölyazı Köyü

Gölyazı: Gölyazı Köyü ve Ağlayan Çınar - - TripAdvisor da Bursa, Türkiye bölgesi için 52 seyahatsever yorumunu, 35 samimi resmi ve büyük fırsatları görün.

Uluabat Gölü Leylek göçü

ÇEVRE

3325 Gün 5 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1