Pazar28.04.2024

Gökhan Vıcıl

Gökhan Vıcıl haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gökhan Vıcıl

Gökhan VICIL adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, Gökhan VICIL gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş adayları,.

Gökhan Vıcıl

Elektronik malzemeler ile ilgili çalışmayı BİLGEM de çalışan Başuzman Araştırmacı Gökhan Vıcıl yaptı. Silikon malzemenin katılaşması ile ilgili.

Gökhan Vıcıl

Gökhan Vıcıl Haberleri. Böcek raporunu hazırlayan uzman: Raporun arkasındayım01 Nisan 2015 Çarşamba 12:11. FOTO GALERİ middot; Elektrik kesintisi sosyal.

Gökhan Vıcıl Haberleri

Raporda imzası bulunan Gökhan Vıcıl ın ise, bulunan cihazların ömür tespitini yapan kişi olmadığı ortaya çıktı. Bulunan cihazların ömür tespitini.

Erdoğan Raporunda İmza Skandalı

Palaz ında bu notları kendi dairesinde bulunan makine mühendisi Gökhan Vıcıla verdiği, Gökhan Vıcıl ın yazdığı raporları MİT e gönderdiği,.

Böcek İddianamesi Tamamlandı Savcı 'müebbet' İstedi

Gökhan Civil adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Gökhan Civil ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Gökhan Civil Profilleri

Şüpheliler arasında yer alan TÜBİTAK a bağlı kuruluş Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitisü UKAE eski müdürü Gökhan Vıcıl.

Böcek Raporuna İmza Atan Müdüre Gözaltı

5 İlk rapor, TÜBİTAK BİLGEM personeli Hamza Turhan ve Gökhan Vıcıl tarafından, prize yerleştirilen böceğin dolgu malzemesinin katılaşma.

Tanıklarının Çürüttüğü Dava Böcek

Seyit Aydın Öztaban, Yunus Şahin, Nur Muhammet Arınç, Harun Biniş, Gökhan Vıcıl, İbrahim Ergüler ve Ayhan Yeni serbest bırakıldı.

Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz tutuklandı

GENEL

3314 Gün 17 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1