Pazartesi06.05.2024

gergedan böceği

gergedan böceği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gergedan Böceği

Bursa nın İznik ilçesinde bir kafeye dünyada nadir görülen gergedan böceği girdi. Ayaklar altında ezilmekten son anda kurtarılan böcek, tekrar.

Gergedan Böceği

gergedanimsi boynuzlari oldugu icin sanirim bu ismi almisti. yoktu bunun ismi bakmayin simdi ortalikta gergedan böcegi diye gezdigine. hissst, ordaki filan diye .

Gergedan Böceği

gergedan böceği, böcekler arasında en değişik, en güçlü, en sert böceklerden biri. burnunun üzerinde bir boynuz olan, sert kabuklu bir yapıya sahip, ağaç.

Gergedan Böceği

Scarabaeidae, kın kanatlılar Coleoptera takımında sınıflanan bir böcek familyasıdır ve Herkül böceği - Dynastes hercules; gergedan böceklerinin en bilineni.

Gergedan Böceği Cezalı Dungeon Hunter 5

Latince adı Oryctes Nasicornis olan Gergedan Böceği ni internet üzerinden satmak isteyen bir kişi yakalanarak hakkında yasal işlem.

İnternetten Gergedan Böceği Satmak İstedi Haberi Ve Son Dakika

BURSA nın İznik İlçesi nde, nadir bulunan ve yurt dışında yüksek fiyatla satılan Latince adı Oryctes Nasicornis olan Gergedan Böceği ni.

İnternetten Gergedan Böceği Satmak İstedi

5 Kahramanmaraş ın Nurhak ilçesinde bir polis memuru, dünyada nadir görülen gergedan böceği buldu. Latince adı Oryctes Nasicornis olan.

Dünyanın en değerli böceği: Gergedan böceği

GENEL

3246 Gün 22 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1