Pazartesi29.04.2024

Genelkurmay Başkanlığı

Genelkurmay Başkanlığı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı

Genelkurmay Başkanlığı nın resmi sitesinde; kurumsal bilgiler, basın yayın faaliyetleri, uluslararası ilişkiler, eğitim projeleri, tatbikatlar, süreli yayınlar ve arşiv .

Kara Kuvvetleri Komutanlığı

Genelkurmay Başkanlığı, Abdullah Öcalan ın Nevruz mesajında dile getirdiği Eşme Ruhu açıklamasına atfen, Süleyman Şah Türbesi nin yer.

Türk Hava Kuvvetleri

Genelkurmay Başkanlığı haberleri, son dakika genelkurmay başkanlığı haber ve gelişmeleri burada. 7 Yıl Önce Yaralanan Jandarma Binbaşı, GATA da Şehit.

Jandarma Genel Komutanlığı

Genelkurmay Başkanlığı. TSK nın vazifesi Anayasa ve yasalarla belirlenmiş olup, 2000 li yıllarda Türk Silahlı Kuvvetleri, yeni güvenlik sorunlarına ve krizlere.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı T.S.K. Gnkur. Bşk., eski adıyla Erkan-ı Harbiye-i Umumiye Reisliği, Türk Silahlı Kuvvetleri ni komuta eden ve.

Bilgi Edinme Birimi

Genelkurmay; silahlı kuvvetlere komuta etmek için kurulan en üst düzey kuruluştur. Bazı ülkelerde Genelkurmay Başkanlığı bulunmaktadır. Aradığınız.

Basın Açıklamaları

Türkiye nin en cesur gazetesi Radikal, Genelkurmay Başkanı ile ilgili tüm arşiv haberlerini ve son dakika gelişmelerini okurlarına sunuyor. Genelkurmay Başkanı.

Genelkurmay Başkanlığı

genelkurmay baskanligi haberleri, güncel genelkurmay baskanligi haber ve fotoğrafları ile en yeni genelkurmay baskanligi gelişmeleri burada.

Genelkurmay Başkanlığı Haberleri

genelkurmay baskanligi konulu haberler ve genelkurmay baskanligi fotoğrafları ile gündemdeki genelkurmay baskanligi haberleri.

Genelkurmay Başkanlığı

Genelkurmay Başkanlığı, sınır hattında devriye uçuşu yapan Türk Hava Kuvvetleri ne ait F-16 savaş uçağının Suriye ye ait füze sistemleri tarafından radar .

Genelkurmay Başkanlığı

Genel Kurmay Başkanlığı, Ankara. 9.703 beğenme · 237 kişi bunun hakkında konuşuyor · 2.384 kişi buradaydı. GÜÇLÜ ORDU GÜÇLÜ TÜRKİYE.

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı

7 yıldır komada olan binbaşı şehit düştü Genelkurmay Başkanı Haberleri - Erzincan da 2008 de terör örgütü PKK nın mayınlı saldırısında yaralanan ve 7 yıldır.

Genelkurmay Başkanlığı

Genelkurmay Başkanı hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. Genelkurmay Başkanı Haberleri için tıklayınız.

Genelkurmay Başkanı Haberleri Son Dakika Genelkurmay

27 dak. önce Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında TSK ile PYD/PKK nın işbirliği yaptığına.

Genelkurmay Başkanlığı

5 Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Şah Fırat Operasyonu na ilişkin, Geride değerli emanet bırakılmamıştır. Suriye Eşmesi nde.

Genelkurmay Başkanlığı

DENİZ MÜZESİ. Cezayir Cad. No:1, Beşiktaş 0212 3274345. Ziyaret gün ve saatleri: Pazartesi ve Salı günleri kapalı olup, hafta içi: 09.00 - 17.00, hafta sonu: .

Genelkurmay Başkanlığı Haberleri

genelkurmay başkanlığı haberi, genelkurmay başkanlığı haberleri, genelkurmay başkanlığı hakkında haberler, genelkurmay başkanlığı son dakika,.

Genel Kurmay Başkanlığı

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı resmî Youtube kanalıdır.

Genelkurmay Başkanı

Genelkurmay Başkanlığı ile ilgili en güncel posta.tr ve posta gazetesi arşivi haberleri, .

Genelkurmay Başkanı Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, sadece 2015 in ilk 3 ayında 7 askerin yaşamına mal olan asker intiharları ile ilgili yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

Genelkurmay Başkanlığı

genelkurmay başkanı. araştır. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. /8». tc de en üst rütbeli subay. orgenerallerin yaptığı bir görev. genel kurmay başkanlığı na başkanlık ederler.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Operasyon Açıklaması

Genelkurmay başkanlığı etiketli haber, galeri, video ve yazar köşe yazısı sonuçları için tıklayın!

İstanbul Tanıtımı

34 dak. önce Ankara Genelkurmay Başkanlığı Güncel 130153 ANKARA Başkanlığından, TSK PYD/PKKnın işbirliği yaptığı yönelik haberlerin tamamen.

Genelkurmay Başkanlığı

Genelkurmay Başkanlığı haberleri ile ilgili haber sonuçları ve Genelkurmay Başkanlığı hakkında son dakika haberleri.

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı

Genelkurmay Başkanlığı, Silopi de terör örgütü üyesi 6 kişinin teslim olduğunu, Suriye sınırında ise teröristlerce döşenen 8 el yapımı patlayıcı.

Genelkurmay Başkanlığı İle İlgili Tüm Haberler Ve

Genelkurmay Başkanlığı Alm. Haupt-quartier n des Grossen Generalstabs, Fr. Quartier m General de l Etat major de l Armee, İng. General Staff Headquarters.

Kışın gelmesiyle birlikte sığınaklara çekilen PKK'ya operasyon

GENEL

3062 Gün 18 Saat 51 dk. önce yayınlandı

Mardin'de bir askeri şehit eden 3 terörist öldürüldü

GENEL

3062 Gün 19 Saat 13 dk. önce yayınlandı

YAŞ toplantısı konuları ve alınan kararlar

POLİTİKA

3076 Gün 9 Saat 20 dk. önce yayınlandı

Yunan uçakları, eğitim uçuşu yapan Türk F-16'larını taciz etti

GENEL

3076 Gün 17 Saat 14 dk. önce yayınlandı

Hakkari Çukurca'da hava harekatı: PKK hedefleri imha edildi

ASAYİŞ

3076 Gün 17 Saat 56 dk. önce yayınlandı

Genelkurmay Başkanlığı Karargahında büyük buluşma

GENEL

3076 Gün 21 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1 2 3 4 5 >