Salı30.04.2024

Gaziantep Valisi

Gaziantep Valisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gaziantep Valiliği

Gaziantep merkez ve ilçeleri, vilayetin ticaret ile sanayisi hakkında birçok bilgi ve güncel haberler sunan valilik sitesi.

Ali Yerlikaya Gaziantep Valisi

Gaziantep Valiliği haberleri, son dakika gaziantep valiliği haber ve gelişmeleri burada. Sınırı Geçmek İsteyen Yabancı Uyruklu 4 Kişi Yakalandı.

Avrupa Birliği Güncel Hibe Teklif

Gaziantep Valisi Erdal Ata kimdir? Gaziantep Valisi Erdal Ata, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdal Ata, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Duyurular

Gaziantep teki görevinde 5 yılına giren Vali Erdal Ata,Bakanlar Kurulu Kararı ile merkeze alındı. Gaziantep Valiliği ne ise Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya atandı.

Protokol Listesi

gaziantep valisi haberleri, güncel gaziantep valisi haber ve fotoğrafları ile en yeni gaziantep valisi gelişmeleri burada.

İletişim

The latest Tweets from Gaziantep Valiliği AntepValiligi. T.C. Gaziantep Valiliği Resmi Hesabıdır. Gaziantep.

İl Basın Ve Halkla İlişkiler

Gaziantep Valisi Sayın ALİ YERLİKAYA nın Özgeçmişi arasında Şırnak Valisi, 24.05.2010-09.08.2012 tarihleri arasında Ağrı Valisi, 18.08.2012-03.03.2015.

Gaziantep Valisi

Vali Yerlikaya Suriyelilerle İlg. Vali Yerlikaya Karkamış Çadır Ke. Gaziantep AFAD Sarıkaya Köyü Sak. Vali Yerlikaya İslahiye Çadır Ke. NATO Parlamenter .

Gaziantep Valiliği Haberleri

Gaziantep Valiliği. 3.182 beğenme · 32 kişi bunun hakkında konuşuyor. Gaziantep Valiliği Resmi Hesabıdır.. Erdal Ata - Gaziantep Valisi.

Gaziantep Valisi Kimdir

Gaziantep Valiliği nde düzenlenen uğurlama törenine İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep Garnizon ve 5. Zırhlı Piyade Tugay Komutanı Kurmay Albay .

Son Dakika... Vali Ata Görevden Alındı. İşte Gaziantep'in Yeni Valisi

Vali Erdal Ata 11.08.2011 tarih ve 2011/2153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla Gaziantep Valiliği ne atanmıştır. 16.02.2015 tarih ve 2015/7295 sayılı Bakanlar.

Gaziantep Valisi Haberleri Ve Gaziantep Valisi Gelişmeleri

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ziyaretten dolayı memnuniyetini dilerek getirerek, Nizip bizim bir numaralı ilçemiz, aynı zamanda bir ticaret ve.

Gaziantep Valiliği Antepvaliligi

Valimiz Sn. Erdal ATA, ilçemizde yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi. İlçemize ziyarette bulunan Gaziantep Valisi Sn. Erdal ATA yı, Kaymakam Arif.

Gaziantep Valisi

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE Gaziantep, DHA - İÇİŞLER Bakanlığı kararnamesi ile kısa süre önce Gaziantep Valiliği görevine atanan Vali Ali Yerlikaya, İslahiye.

Gaziantep İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü

Gaziantep SGK ya Validen Ziyaret. Gaziantep Valisi Sayın Erdal ATA, başka bir göreve atanmasından dolayı İl Müdürü Mehmet UZUN a veda ziyaretinde.

Gaziantep Valiliği

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya İlçe Kaymakamı Ünal Çakıcıyı, Belediye Başkanımız Kemal Vural ı ziyaret etti.Vali Yerlikaya ve Beraberindekiler.

Gaziantep Valisi Ata Yeni Görev Yerine Uğurlandı Olaymedya

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya yı makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri inşaat.

Nto'dan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'ya

Gaziantep Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü.

Gaziantep Valisi Sn

Gaziantep Valisi Erdal Ata ile ilgili en doğru ve kaliteli son dakika haberler, foto galeriler ve videolar.

Görüntülü Haber Gaziantep Valisi Yerlikaya'dan İslahiye'ye Ziyaret

Siyaset: Zonguldak Valisi iken 11 Ağustos 2011 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile Gaziantep Valiliği ne atandınız. Anadolu Kaplanları arasında yer alan ve.

Gaziantep Sgk 'ya Validen Ziyaret Gaziantep Valisi Sayın Erdal Ata

Gaziantep Valisi ile ilgili en güncel posta.tr ve posta gazetesi arşivi haberleri , .

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya

Gaziantep Valisi S. Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı merkeze alınırken Gaziantep Valiliğine Zonguldak Valisi Erdal Ata atandı. Valiler Kararnamesi ile 7 ilin.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı Ziyaret

Şubemiz Yönetim Kurulu Üyeleri ve Komisyon Başkanları katılımı ile 19.11.2014 tarihinde Gaziantep Valimiz Sn. Erdal ATA makamında ziyaret edildi.

Gaziantep Valisi'nden Açıklama

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu beraberinde Yönetim Kurulu ve Meclis.

Hücre evi operasyonun detayları

ASAYİŞ

3089 Gün 11 Saat 53 dk. önce yayınlandı

Gaziantep'te teröre lanet eyleminde çatışma

ASAYİŞ

3156 Gün 12 Saat 2 dk. önce yayınlandı

Şehit asker Mehmet Yalçın Nane'nin cenaze töreni

GENEL

3203 Gün 8 Saat 33 dk. önce yayınlandı

Belinay Demir, İstiklal Marşı'nı okurken ağladı

GENEL

3321 Gün 7 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1