Salı30.04.2024

Gaziantep-Kilis karayolu

Gaziantep-Kilis karayolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gaziantep

Gaziantep, Kilis yol haritası ve yol tarifi. Gaziantep den Kilis e Nasıl Gidilir? Yol Haritası » Gaziantep Karayolu Mesafesi, 35 mil, 57 km, 56 dakika.

54. Şube Şefliği Gaziantep

TESİSİN ADI. YOLUN ADI. TELEFON. 54.GAZİANTEP ŞB. Gaziantep-Kilis. 342 - 321 34 02-03. Nurdağı Bakımevi. Osmaniye-Gaziantep. 342 - 671 40 06 , 553.

Sayfalar

Birincisi Gaziantep_Oğuzeli havaalanını takip eden ve yeni yapılan Gaziantep- Kilis karayolu. ikincisi ise Gaziantep Üniversitesi yanından geçen eski Kilis.

Gaziantep

107 a 674 ziyaretçiden Gaziantep-Kilis karayolu fotoğraf ve 1 tavsiyeye bak. Dikkatli gidin yol çalışması var

Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü nün ortak çalışması ile Gaziantep–Kilis karayolu yenileniyor.

Gaziantep

Gaziantep ile Kilis yol haritası, güzergahı ve yol tarifini görüntülemektesiniz. arası mesafe bilgilerinin tamamı Karayolları Genel Müdürlüğünün resmi verileri ile.

Gaziantep Kilis Yolu Nerede?

Gaziantep Kilis Yolu ya nasıl gideceğinizi bilmiyorsanız, bu sayfa size yardımcı Kilis Yolu, Kilis yer, iletişim ve harita bilgileri ile Gaziantep Kilis Yolu resimleri.

Gaziantep Kilis Arası Yol Rota Haritası

Gaziantep Kilis Arası Karayolu Yol Tarifi, Gaziantep Kilis Rota Planlama, Gaziantep Kilis Yol Haritası, Gaziantep Kilis İller Arası Mesafe Hesaplama, Rota Yol.

Gaziantep

gaziantep-kilis karayolu haberi, gaziantep-kilis karayolu haberleri, gaziantep-kilis karayolu hakkında haberler, gaziantep-kilis karayolu son dakika,.

Gaziantep Kilis Türkiye Yol Haritasi Turkish

gaziantep GAZİANTEP Kilis KİLİS GAZIANTEP karayolları haritası yol haritası haritalar. HEMEN ÜYE OLUN VE SİZDE SİTEDEN TAM YARARLANIN.

Belinay Demir, İstiklal Marşı'nı okurken ağladı

GENEL

3321 Gün 0 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1