Pazartesi06.05.2024

Futbol Tasarım Atölyesi

Futbol Tasarım Atölyesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Futbol Tasarım Atölyesi

Fatih Terim, Futbol tasarım atölyesiyle ilgili de bilgi verdi. Terim, Bu işi uzaktan izleyen insanların bir araya geldiği bir proje grubu yaptık.

Terim'den Projeler!

1 Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, projelerini Lig TV de anlattı. Futbol Tasarım Atölyesi ile futbola gönül vermiş kişilerle birlikte bir fikir.

Dev Adım! Futbol Lisesi Geliyor

50 dak. önce Futbol Tasarım Atölyesi ile futbola gönül vermiş kişilerle birlikte bir fikir topluluğu oluşturmayı amaçlıyoruz. Özellikle üniversite öğrencilerinin.

Terim Ve Tff'den Dev Atılım

1 Futbol Tasarım Atölyesi diye bir projemiz var. Bu işi seven birçok insanın bir araya geldiği bir ekip olmasını istedim ben. İlk toplantıyı yaptık.

Fatih Terim Konuşuyor

1 Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Futbolun ABC sini Lig TV de anlattı. İşte Fatih Terim in, Futbol Tasarım Atölyesi diye bir projemiz var.

Fatih Terim Canlı Yayında Projelerini Açıkladı!

1 FUTBOLUN ABC si programının 1. bölümüne konuk olan Türkiye Futbol Futbol Tasarım Atölyesi ile futbola gönül vermiş kişilerle birlikte bir.

Tasarım Atölyesi

Çocuklarımız sergimizi gezdikten sonra edindikleri bilgileri atölyemizde sanatla birleştirerek kendi bebek evlerini tasarlıyor, o küçüçük bebek evlerine kocaman.

Tasarım Atölyesi

Tasarım Atölyesi - Çubuklu Pijamalığım Rahmi M. Koç Müzesi 17 Ocak 2015 biletleri. Bu atölye çalışması Faber Castell in desteğiyle gerçekleşmektedir.

Futbol Turnuvası Tırı Tasarımı

Mİmarİ

Fatih Terim'in yeni projeleri

SPOR

3329 Gün 9 Saat 23 dk. önce yayınlandı

1