Pazartesi29.04.2024

Filistin meselesi

Filistin meselesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Birleşmiş Milletler Öncesi Filistin Sorunu

Genel Kurul un Filistin Meselesi ni tartıştığı Flushing, New York taki ikinci oturumu, 28 Nisan 1947. Fotoğraf: Birleşmiş Milletler. Filistin: Milletler Cemiyeti nden.

Adım Adım 15 Maddede Filistin Sorunu

Filistinlilerin tarihi kökenleri M.Ö 12. yüzyılda Anadolu, Kıbrıs, Suriye ve Mısır a saldıran, Mısırlılarla yapılan savaştan sonra da bugünkü Tel Aviv.

İsrail Filistin Meselesi

israil de geçirdiğim dördüncü senem olmasına rağmen hala daha ne bölge insanlarını ne de durumu tam olarak anlayamadığımı fark ettim nedense. kendi şahit.

Filistin Meselesi Ve Arap

Filistin Meselesi, Orta Doğu bölgesini ilgilendiren bir bölgesel mesele olarak ortaya çıkmakla birlikte, kısa zamanda uluslararası bir nitelik.

İsrail

İsrail ve Filistinliler arasındaki mücadele dünyada en uzun süren ve patlamaya en yatkın anlaşmazlıklardan birinden kaynaklanıyor.

İsrail – Filistin Meselesi İstisnacılık Ve Irkçılık

İsrail, klasik devlet terörizmine uygun olarak, Gazze Şeridi nde yine Filistinli katliamı yapıyor. Öldürülenlerin sayısının bini geçtiği söyleniyor.

Filistin Sorunu

filistin sorunu, filistinlilerin yillarca aci cektigi ama akillanmadigi, israillilerin de 4 Sorunun dördüncü ayağı Kudüs ün statüsü meselesidir. israil, açık bir dille.

Filistin Sorunu Nedir?

Filistin sorunu bütün sorunların anasıdır. Öylesine doğrudan ve dolaylı etkileri var ki, bu sorun köklü bir biçimde çözülmedikçe ne bölgenin.

Filistin Sorunu Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Filistin Sorunu Palestinian Question Üç büyük dince Musevilik-Hristiyanlık- İslam kutsal sayılan Filistin toprakları ile ilgili sorun. Günümüzün en karmaşık.

Cumhurbaşkanlığından İran Doğalgazı ile ilgili açıklama

POLİTİKA

3063 Gün 7 Saat 22 dk. önce yayınlandı

Kudüs şairi Nuri Pakdil Kudüs'te

GENEL

3319 Gün 20 Saat 15 dk. önce yayınlandı

Bülent Arınç Melih Gökçek polemiği

POLİTİKA

3320 Gün 6 Saat 35 dk. önce yayınlandı

1