Çarşamba01.05.2024

Fikri Yalman

Fikri Yalman haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Fikri Yalman

Fikri Yalman, 1967 yılında İzmir de doğdu. 1985 yılında Polis Koleji, 1989 yılında da Polis Akademisinden mezun olduktan sonra sırasıyla; Gaziantep,.

Fikri Yalman Kimdir?

Aynı devreden Mustafa Avcı, Fikri Yalman, Mustafa Öztürk, Oktay Keskin ile birlikte yatakhanenin birinci katında kendilerine gösterilen karantina odasına gitti.

''14 Yaşında Polis Koleji Öğrencisi Olarak Emniyet Teşkilatı'na

tokat il emniyet muduru fikri yalman haberleri, güncel tokat il emniyet muduru fikri yalman haber ve fotoğrafları ile en yeni tokat il emniyet muduru fikri yalman.

Tokat İl Emniyet Muduru Fikri Yalman

şube müdürü fikri yalman ve emniyet amiri metin balta haberi, şube müdürü fikri yalman ve emniyet amiri metin balta haberleri, şube müdürü fikri yalman ve.

Şube Müdürü Fikri Yalman Ve Emniyet Amiri Metin Balta Haberleri

Tokat Emniyet Müdürlüğü nde 41 polisin görev yeri değişti. Tokat İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman, görev yeri değişen 41 polisten 19 unun rütbeli olduğunu.

Fikri Yalman Videoları

Tokat İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman TÜMSİAD Tokat Şube Başkanı Sebahattin Cansu`yu ve Yönetim Kurulu Üyelerine iadeyi ziyarette.

Fikri Yalman`dan Tümsiad`a İadeyi Ziyaret

Kahraman Polisimizin Tokat İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman`ı ziyaret ettik. Memleketimizi böyle değerli bir insana teslim ettiği için Tokat halkı.

Tokat İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman`ı Ziyaret.

Terfi etmeleri nedeniyle İsmail Kara, Fikri Yalman, Mustafa İnci, Murat Karausta, İlhan Özkaya Bornova Polis Meslek Yüksek Okulu na, Hakan.

Hüseyin Çapkın'ın Ekibi İstanbul'a Atandı

İlEmniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Fikri YALMAN, Güvenlik Şube Müdürü. Yakup KURTARAN, Terörle Mücadele Şube Müdür Vekili.

Merkeze alınan emniyet müdürleri

GENEL

3286 Gün 14 Saat 26 dk. önce yayınlandı

Van Gogh tablosu orjinal mi?

ASAYİŞ

3323 Gün 5 Saat 10 dk. önce yayınlandı

Tokat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatıra Ormanı

GENEL

3323 Gün 5 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1