Cumartesi27.04.2024

Fevkani Köprüsü

Fevkani Köprüsü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Fevkani Köprüsü

FEVKANİ KÖPRÜSÜ TARİHİ KÖPRÜ OLARAK KALACAK. 60-100 ton arası çelik kullanılarak, köprünün ömrünün uzatılacağı ve tarihi köprü olarak kalacağı.

Fevkani Köprüsü Tarihi Köprü Olarak...

Fevkani Köprüsü haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Fevkani Köprüsü ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Fevkani Köprüsü Haberleri

Zonguldak ta 15 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan Çaycuma Köprüsü nün ardından kent merkezindeki Fevkani Köprüsü de oluşan.

Fevkani Köprüsü Tehlike Nedeniyle Ulaşıma Kapatıldı

Uzun zamandır yıkımı gündemde olan Fevkani Köprüsü için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü proje hazırlamaya başladı. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında.

Fevkani'ye Yıkım Raporu

Zonguldak kent merkezindeki Fevkani Köprüsü nün yıprandığı ve taşıma gücünü kaybettiği bildirildi.

Zonguldak Fevkani Köprüsü'nde Büyük Tehlike

Dr. Kaptan, hazırladığı Zonguldak İli Risk Alanları raporunda, 1957 de kent merkezindeki Acılık Deresi üzerine kurulan Fevkani Köprüsü nde.

Zonguldak'ta Büyük Tehlike

ZONGULDAK AA - Zonguldak ta tırın, Fevkani Köprüsü ne sıkışması sonucu trafikte aksama yaşandı. Kent merkezinden Ankara yönüne giden.

Fevkani Köprüsü

İstanbul Aydın Üniversitesi nce İAÜ hazırlanan raporda 56 yıl önce kent merkezinde inşa edilen Fevkani Köprüsü nün mevcut haliyle.

Zonguldak'taki Fevkani Köprüsü İle İlgili Rapor

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Fevkani Köprüsü nde yapılan bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Fevkani köprüsü üzerinde yapılan.

Zonguldak'ta TIR köprüye sıkıştı

ASAYİŞ

3315 Gün 21 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1