Pazar05.05.2024

Eyfel Kulesi

Eyfel Kulesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Eyfel Kulesi

Eyfel Kulesi Fransızca: La tour Eiffel [la tuʀ ɛˈfɛl], Paris teki demir kule. Kule, aynı zamanda tüm dünyada Fransa nın sembolü halini almıştır. İsmini, inşa.

Eyfel Kulesi

Paris in Sembolü, Demir Leydi Paris Gezisinin klasik duraklarındandır Eyfel Kulesi. Her şehrin, her ülkenin bir sembolü vardır ya, malum Eyfel.

Eyfel Kulesi

Arama motoru devi Google, Eyfel Kulesi nin açılışı için özel bir doodle hazırladı. Eyfel Kulesi üzerinde işçilerin olduğu doodle çok beğenildi.

Eyfel Kulesi Hakkında 10 Bilgi

Eyfel Kulesi nin 3D sanal turu görenleri hayrette bırakıyor. Buradan ücretsiz indirilen programlarla kendinizi Eyfel Kulesi nde gibi hissedeceksiniz.

Eyfel Kulesi

eyfel kulesine tırmanma ; Eyfel kulesi bilindiği üzere dünyanın en yüksek kulesi olup paris de bulunmaktadır. Bu kuleye çıkmak için dev asansörler kullanılır ama .

Eyfel Kulesi

En büyük turizm cazibelerinden biri olan Eyfel Kulesi, yılda 6 milyon turist çeker. 2002 yılında toplam ziyaretçi sayısı 200 milyona ulaşmıştır. Eyfel Kulesi.

Eyfel Kulesi Eyfel Kulesi Görüntüleri Ve Tarihi

fransızlar çelik işlemede ne kadar ileri gittiklerini göstermek için yapılan bir panayırfuar ne haltsa sırasında kuleyi bir seneliğine yapmışlar, sonra fallik.

Eyfel Kulesi Ne Çıkış Gündüz Hd

Eyfel Kulesi haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Eyfel Kulesi ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Kibrit çöpünden ev yapımı iddiası

KÜLTÜR-SANAT

3313 Gün 2 Saat 57 dk. önce yayınlandı

Eyfel Kulesi nerede, ne zaman yapıldı?

KÜLTÜR-SANAT

3323 Gün 0 Saat 40 dk. önce yayınlandı

1