Pazartesi20.05.2024

Eski Cami

Eski Cami haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Eski Cami

Eski Cami, Türkiye nin Edirne ilinin merkezinde yer alan cami. Edirne de zamanımıza ulaşmış ilk orijinal abidevi yapı olarak da bilinir. Caminin yan kapısı .

Eski Cami

1.1 Eski İstanbul Suriçi şehir; 1.2 Galata, Beşiktaş, Sarıyer; 1.3 Avcılar, Bakırköy Tekkesi Mescidi, Unkapanı; Ereğli Camii, Şehremini; Eski İmaret Camii, Fatih.

İstanbul'daki Camiler Listesi

6 İstanbul un en eski İslam mabedi, Karaköy ün dar sokakları arasına İçine giren ise bambaşka bir aleme yolculuk yapıyor Arap Camii nde.

Eski Cami

Eski Camii Edirne de Osmanlılar dan günümüze ulaşmış en eski anıtsal yapıdır. 15. yüzyılda yapılmış cüsseli camilerin en önemlisidir. Edirne de zamanımıza.

İstanbul'un En Eski Camisi 1300 Yaşında

600 yıllık caminin Hz. peygamber sırrı camilerinin en eskilerinden olan 600 yıllık Eski Cami, Hz. peygamberle ilgili bir sır taşıdığı söyleniyor.

Eski Cami

Eski Cami nin 3D sanal turu görenleri hayrette bırakıyor. Buradan ücretsiz indirilen programlarla kendinizi Eski Cami de gibi hissedeceksiniz.

600 Yıllık Caminin Hz. Peygamber Sırrı

Osmanlı Edirnesi nin çekirdeği Eski Cami yapılar topluluğuyla atılmıştır. Bedesteni ve günümüze ulaşmamış olan medresesiyle külliye meydana getiren caminin.

Eski Cami

her gittiğimde beni farklı zaman boyutlarına sürükleyen, evreni sonsuzluğu sorgulatan, içinde dua etmekten büyük keyif aldığım ve kendimi tanrıya en yakın .

Diyarbakır Ulu Camii fotoğrafları

KÜLTÜR-SANAT

3338 Gün 22 Saat 55 dk. önce yayınlandı

Cami hırsızlıkları için cemaate uyarı

GENEL

3339 Gün 0 Saat 27 dk. önce yayınlandı

1