Pazartesi29.04.2024

Eshab-ı kehf Külliyesi

Eshab-ı kehf Külliyesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Eshab

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven den Ashab-ı Kehf Külliyesi nde çekim teklifi aldıklarını dile getiren Şahin, set ekibiyle mekanda.

Skylife

Burada yedi arkadaşa ithaf olarak inşa edilen külliye, Antik Çağ dan beri kutsal sayılan ve Eshab-ı Kehf adıyla tanınan kayalık bir tepenin yamacındaki.

Eshab

Afşin deki Eshab-ı Kehf Külliyesi,son yıllarda gerçekleştirilen tanıtım çalışmalarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi.. Devamı.

Eshab

Ashab-ı Kehf ve bu olayın kuvvetle muhtemel vukuu bulduğu mekan olan Kahramanmaraş Afşin Ashab-ı Kehf Külliyesi, Bizans döneminde olduğu gibi.

Eshab

. KEHF, Afsin, Turkey. 5.850 beğenme · 46 kişi bunun hakkında konuşuyor. Kahramanmaraş Afşin Ashab-ı Kehf Külliyesi-The Social Complex Of The Seven.. .

Eshab

5 Ashab-ı Kehf Külliyesi nde, evlilik teklifi çekildi haberi en güncel kahramanmaraş haber haberleri ve gelişmeleri Türkiye nin en cesur gazetesi.

Ashab

5 Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven den Ashab-ı Kehf Külliyesi nde çekim teklifi aldıklarını dile getiren Şahin, set ekibiyle mekanda.

Ashab

Eshab-ı Kehf Külliyesi ve Camii. Afşin in 8 km. batısında, yüksek bir tepe üstündeki yapılar topluluğu 13. yüzyıldan kalmıştır. Cami, kervansaray, ribat ve planı.

Eshab

55 mekanına 8 ziyaretçiden 264 fotoğraf ve Eshab-ı Kehf Külliyesi tavsiyeye bak. Tarihin huzurla bulustugu yer..l

Eshab

Eshab-ı Kehf Külliyesi ve Camii - Kahramanmaraş ta gezilecek yerler - Afşin ilçesinde bir tepe üzerine inşa edilmiştir. 13. Yüzyıldan kalma cami.- Enuygun. com.

Eshab

6 Eshab-ı Kehf Külliyesi nde çekim yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden Yedi Güzel Adam Yapım Koordinatörü Tansu Şahin manevi.

7 Güzel Adam Eshab

7 TRT 1 ekranlarında yayınlan Yedi Güzel Adam dizisinin çekimlerinin bir bölümü Afşin Eshab-ı Kehf Külliyesi nde çekildi. Türk Edebiyat.

Eshab

Dr. Ahmet Kaya nın eşlik ettiği 30 kişiden oluşan öğrenci grubu, rehber eşliğinde 7 Mart 2014 Cuma günü Eshab-ı Kehf külliyesini gezdi. Eshab-ı Kehf hakkında.

Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesi Eshab

Eshab-ı Kehf Külliyesi Görsel Kahramanmaraş Afşin İlçesi Tarihi Eshab-ı Kehf Külliyesi. 1215-1233 yılları arasında yaptırılan Kervansaray, Ribat, Cami ve Han .

Eshab

Kahramanmaraş Afşin ilçesinin 6 km. kuzeybatısında, kayalık bir arazide Eshab-ı Kehf ismi ile tanınan mağaranın çevresinde, cami, ribat ve kervansaraydan.

Eshab

19 Azeri akademisyen ve öğrencilere rehberlik yapan Ramazan Kıraç, konukların Eshab-ı Kehf Külliyesi nden etkilendiklerini açıkladı.

Eshab

3 Azerbaycanlı heyet, ziyaret ettikleri Eshab-ı Kehf Külliyesi nde, rehber Bizim en önemli mirasımız olan Eshab-ı Kehf i gezerek bilgi edindiler.

Azerbaycanlı Akademisyen Ve Öğrenciler Eshab

Eshab-ı kehf külliyesi ile ilgili en güncel amatör ve profesyonel tüm fotoğrafları FotoKritik da görüntüleyin!

Eshab

Kahramanmaraş ın afşin ilçesinde bulunan külliye. ~ukteydim doldum~

Eshab I Kehf Külliyesi

Kutsal mağarayıda içine alan Külliye Afşin in altı km kuzeybatısında küçük bir dağ üzerindedir.Kahramanmaraş - Eshab-ı Kehf Külliyesi fotoğraf.

Kahramanmaraş

Eshab-ı Kehf te Adaklı kurbanlık bulabilrisiniz. Eshab- Kehf Bag Restorant, Ashabi Kehf Street Address: Dedeler Mahallesi Eshab-ı Kehf Külliyesi No: 15.

Adak Kurban

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,Eshab-ı Kehf in Tarsus ta bulunan Eshab-ı Kehf Mağarası nın yakınına, Eshab-ı Kehf Külliyesi yaptırmasıyla.

Önceki

Eshab-ı Kehf te prenses mezarı bulundu. Kahramanmaraş ın Afşin İlçesi ndeki Eshab-ı Kehf Külliyesi nin restorasyon çalışmaları sırasında, tarihi bir mezar.

Eshab

3 Burada bu çekimin gerçekleştirilmesi Afşin ve Eshab-ı Kehf amaçlı çok Eshab-ı Kehf Külliyesi nde çekim yapmaktan sevinçli olduklarını dile.

'7 Güzel Adam' Eshab

The picture with the title Ashab-ı Kehf Külliyesi Kahramanmaraş, Afşin was taken by the photographer Mehmed_ on 01 June 2007 and published over.

Ashab

KAhramanmaraş Afşin ilçesindedir 46 Plaka kodlu ilimizin Eshabı Kehf Külliyesi bulunan ilçesi hangisidir?

46 Plaka Kodlu İlimizin Eshabı Kehf Külliyesi Bulunan İlçesi

Kahramanmaraş ın Afşin İlçesinde bulunan Eshab-ı Kehf Külliyesini tanıtmak amacıyla Adana nın kurtuluş etkinliklerine katılan ve 25 kişilik bir grup olan Eshab -ı.

Eshab

Eshab-ı Kehf Külliyesi. Kahramanmaraş

7 Güzel Adam Afşin Eshab-Kehf Külliyesi çekimleri

MAGAZİN

3328 Gün 23 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1