Cumartesi04.05.2024

Erzurum-Tortum yolu

Erzurum-Tortum yolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tortum Yolu25050 Erzurum

Erzurum-Tortum Yolu 39.945503 enlem ve 41.289543 boylamda yer almaktadır. Yakutiye ilçesine bağlıdır. Erzurum-Tortum Yolu haritası Erzurum ili içinde.

Erzurum

Tortum Yolu Nerede Tortum Yolu Yakutiye ilçesi ve Erzurum ilinde yer alır, Tortum Yolu haritası ve yakın yerlere mesafeleri haritada gösterilmektedir.

Erzurum

İlçe toprakları Erzurum-Artvin yolu üzerinde dağlık ve derin vadilerle yayılmış bir arazi üzerindedir. Tortum ilçesi tabiat güzellikleri bakımından çok meşhurdur.

Erzurum

Citroen. Adres: Çağlayan Mah. Erzurum-Tortum Yolu. No:153/B Sönmezler Plaza , Erzurum Merkez, Erzurum Merkez, Erzurum. Rota. Nasıl gidilir.

Erzurum Tortum Şelalesi

Tortum, Serdarlı Köyü Yolu, Serdarlı, Erzurum - Tortum, Erzurum yol haritası, Tortum, Serdarlı Köyü Yolu, Serdarlı, Erzurum dan - Tortum, Erzurum a nasıl gidilir?

Citroen Erzurum

Erzurum - Tortum, Serdarlı Köyü Yolu, Serdarlı yol haritası, Erzurum dan - Tortum, Serdarlı Köyü Yolu, Serdarlı ya nasıl gidilir? Yol tarifi ve güzergah bilgileri.

Tortum Serdarlı Köyü Yolu Serdarlı Erzurum

Taşkesenlioğlu Çiftçinin Derdini DinlediAk parti Erzurum milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu Tortum da destek istedi. Beraberinde partililer ile birlikte kapı.

Erzurum

Ziraat Bankası Erzurum Yakutiye Erzurum-Tortum Yolu Trafo Caddesi Keresteciler Sitesi Kavşağı ATM ATM.Ziraat Bankası Erzurum Yakutiye Erzurum- Tortum.

Erzurum-Tortum yolunda trafik kazası: Otomobil ile traktör çarpıştı

ASAYİŞ

3283 Gün 7 Saat 7 dk. önce yayınlandı

1