Perşembe02.05.2024

Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı

Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı

muş un Bulanık ilçesindeki Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı nın nöbet kulübesine kimliği belirsiz kişilerce taciz ateşi açıldı.

Muş'un Bulanık İlçesi Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı

4 Muş un Bulanık İlçesi Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı ile ilgili tüm Genelkurmay Başkanlığı, Muş ta jandarma karakoluna bir araçtan.

Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı

3 Muş un Bulanık İlçesi Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı na kimliği belirsiz kişiler tarafından jandarma nöbet kulübesine araçtan ateş.

Bir Hain Saldırı Daha!

erentepe-jandarma-karakol-komutanligi araması sonuçları bir tık ötenizde! Hemen tıklayın ve ve erentepe-jandarma-karakol-komutanligi na ulaşın!

Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı

1 Muş un Bulanık ilçesindeki Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı nın nöbet kulübesine kimliği belirsiz kişilerce taciz ateşi açıldı.

Jandarma Nöbet Kulübesine Silahlı Saldırı

4 Genelkurmay dan yapılan açıklamada, Muş un Bulanık ilçesi Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı nın nöbet kulübesine bir araçtan ateş.

Muş'ta Teröristler Nöbet Tutan Askerlere Ateş Açtı

Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı Haberleri - Türkiye ve Dünya dan son dakika haberler.

Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığı

4 Bulanık ta, Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığının nöbet kulübesine bir araçtan ateş açıldı, kulübenin kurşun geçirmez camla kaplı olması.

Nöbet Kulübesine Silahla Ateş Açıldı

2 Genelkurmay Başkanlığı, Muş un Bulanık İlçesi Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığının nöbet kulübesine bir araçtan ateş açıldığını, olayda.

Muş Bulanık'ta Jandarma karakoluna silahlı saldırı

GENEL

3305 Gün 21 Saat 33 dk. önce yayınlandı

1