Cuma03.05.2024

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Epdk

Doğal gaz ihaleleri, kurum bilgileri ve duyurular bulunuyor.

İletişim

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanlığı; elektriğin, doğal gazın, petrolün ve LPG nin yeterli, kaliteli, sürekli, düşük maliyetli ve çevreyle uyumlu bir şekilde .

Elektrik Piyasası

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu EPDK, 19 Şubat 2015 te alınan tavan fiyat kararı çerçevesinde 2 Nisan dan itibaren uygulanacak.

Petrol Piyasası

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK ve Borsa İstanbul un Tek Pencere Sistemine dahil olmasına ilişkin olarak 2014/7 ve 2014/8 sayılı.

Bilgi Edinme

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu haberleri, son dakika enerji piyasası düzenleme kurumu haber ve gelişmeleri burada. Benzine Yeni Zam Yapıldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Sonuçları

EPDK | Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, İşçi Blokları Mh. Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 51 / C Pk: 06530 Yüzüncüyıl Çankaya Ankara. Ankara haritasına.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanlığı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK elektrik piyasalarının düzenlenmesi amacıyla 4628 sayılı Yasa ile 2001 yılında kurulmuştur. Daha sonra çeşitli.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu

Bu Kanunun amacı; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun teşkilat, görev, yetki ve sorumluluğu ile personelinin özlük işlerine ilişkin esasları düzenlemektir.

Benzin Fiyatları: Benzine 7 Kuruş İndirim Yapıldı

EKONOMİ

3319 Gün 13 Saat 23 dk. önce yayınlandı

1