Pazar05.05.2024

en iyi görüntü

en iyi görüntü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Monitörünüzde En İyi Görüntüyü Elde Etme

Windows, monitörünüze bağlı olarak en iyi görüntü özelliklerini seçer. Bu özellikler, monitörünüz temelinde ekran çözünürlüğü, yenileme hızı ve renktir.

14 Pratik İpucuyla Tv'nizi Ayarlayın!

TV nizden en iyi görüntü kalitesini almak için hangi ayarları yapmalısınız? Cevap bu 14 ipucunda!

En İyi Görüntü

En iyi görüntü için. Bu sayfa en iyi 1024x768 veya üzeri çözünürlükte, Internet Explorer 4.0 veya Netscape 4.6 veya üzeri versiyonlarda tarayıcı programlar ile.

En İyi Görüntü

En iyi görüntü kalitesi için!. TV nizden en iyi görüntü kalitesini almak için hangi ayarları yapmalısınız? Cevap bu 14 ipucunda!

En İyi Görüntü Kalitesi İçin!

Zoom Uluslararası Yılın İyi Haber Görüntüleri Yarışması ödül tören Güncel Yılın En İyi Haberi kategorisinde AA kameramanlarından Kasım.

En İyi Görüntü

3 Türkiye Haber Kameramanları Derneği nin Yılın En İyi Haber Görüntüleri yarışmasını kazananlar belli oldu. NTV Spor Kameramanı Bülent.

Ntv Spor'a 'en İyi Görüntü' Ödülü

Altın Portakal En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü, 1964 yılından beri düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali nin en iyi görüntü yönetmeni dalında verilen .

Gelmiş Geçmiş En İyi Ufo Görüntüleri

Mümkün olan en yüksek görüntü kalitesini kullanabilmek için, TV nizi size en iyi görüntü kalitesini sağlayacak bir hazır görüntü moduna getirmek için TV.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri

GENEL

3322 Gün 0 Saat 23 dk. önce yayınlandı

1