Salı30.04.2024

Emine Sonaş

Emine Sonaş haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Emine Sonaş

Karara tepki gösteren anne 35 yaşındaki Emine Sonaş, O dışarıda, ama benim çocuğum şu anda topraktan çıkamıyor. Servis şoförünün.

Yürek Dağlayan Fotoğraf

9 Karara tepki gösteren anne 35 yaşındaki Emine Sonaş, O dışarıda, ama benim çocuğum şu anda topraktan çıkamıyor. Servis şoförünün.

Emine Sonaş

7 Karara tepki gösteren anne 35 yaşındaki Emine Sonaş, O dışarıda, ama benim çocuğum şu anda topraktan çıkamıyor. Servis şoförünün.

Ablasının Mezarındaki Toprağı Öptü

49 dak. önce Terme Söğütlü İlkokulu nda 3 sınıfta öğrenim gören Yeşim Sonaş, 6 Ocak elleriyle servise teslim ettiğini söyleyen anne Emine Sonaş 35,.

Yeşim'in Ailesinin Tek İsteği Yol

Eve yürüyerek gitmek zorunda kalan Yeşim Sonaş, evlerinin yakınlarındaki karla Anne Emine Sonaş da kızını o sabah sırtında taşıyarak taşan kanalın.

Okul Servisi Yarı Yolda Bıraktı 9 Yaşında Can Verdi!

7 6 yaşındaki Bülent Sonaş ablasının mezarındaki toprağı öpüp sarıldı. Anne Emine Sonaş, Çocuğum katili 2.5 ay sonra serbest bırakıldı.

Yürek Burkan Kare Foto Galerisi

Anne Emine Sonaş da kızını o sabah sırtında taşıyarak taşan kanalın sularından geçirdiğini ve servise bindirdiğini belirterek Kızım sabah o.

Servis Şoförü Evinde Uzağa Bıraktı Minik Yeşim Sulama Kanalında

40 dak. önce Olayın yaşandığı gün kızını kendi elleriyle servise teslim ettiğini söyleyen anne Emine Sonaş 35, O gün biraz kar yağıyordu. Yerler de çok su.

Yeşim'in Ailesinin Tek İsteği Yol

Anne Emine Sonaş da kızını o sabah sırtında taşıyarak taşan kanalın sularından geçirdiğini ve servise bindirdiğini belirterek Kızım sabah o yoldan geçemedi.

Samsun Terme'de acılı ailenin yol isteği

GENEL

3317 Gün 18 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1