Pazartesi06.05.2024

elektrikli otobüs

elektrikli otobüs haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Elektrikli Otobüs

ASELSAN Müdürü Faik Eken, üzerinde çalışmaları süren elektrikli otobüsün ilk örneğinin Elazığ da kullanılmasını planladıklarını açıkladı.

Elektrikli Otobüs

5 ASELSAN Müdürü Faik Eken, üzerinde çalışmaları süren elektrikli otobüsün ilk örneğinin Elazığ da kullanılmasını planladıklarını açıkladı.

Yerli Ve Elektrikli Otobüs Geliyor

Türkiye de ilk kez İzmir de elektrikli otobüs testi başladı. 10 gündür kullanılan elektrikli otobüsten İzmir liler oldukça memnun. 6 saatte şarj olan ve.

Elektrikli Otobüs Seferleri Başladı

​Türkiye nin ilk elektrikli otobüsü DORUK ELECTRA. ​Doruk Electra, 6-8 saat arasında tam şarj olsa da, onboard şarj ünitesi sayesinde duraklarda bekleme.

Doruk Electra

Türkiye nin ilk elektrikli otobüsü haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet EKONOMİ sayfasında!

Türkiye'nin İlk Elektrikli Otobüsü

İstanbul da ulaşımı kolaylaştıracak Elektrikli Otobüs üretimi için geri sayım başladı . İETT Genel Müdürü çok yakında yeni otobüslerin.

Elektrikli Otobüs İçin Adım Atılıyor

Hem çevreyi kirletmeyecek hem de enerji tasarrufu sağlayacak olan elektrikli otobüsler, tam şarjla 280 km. yol gidebiliyor. Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar ın.

Otokar'dan Elektrikli Otobüs

6 Savunma Sanayii nin en önemli şirketlerinden biri olan ASELSAN, en kısa zamanda elektrikli otobüs üretileceğini ve bu otobüsün.

Aselsan'dan Elektrikli Otobüs Geliyor

Türkiye ve İstanbuli mi aramıştınız? İstanbul da elektrikli otobüs için geri sayım başladı haberi için hemen tıklayın!

İstanbul'da Elektrikli Otobüs İçin Geri Sayım Başladı

Otokar ın ürettiği Türkiye nin ilk elektrikli otobüsü Doruk Electra, gelecek haftadan itibaren İETT bünyesinde deneme sürüşlerine başlayacak.

İlk Elektrikli Otobüs Yollarda

Toplu taşımacılık alanında yeni bir çözüm olan elektrikli otobüsler, Bozankaya yerli yatırımı ile gözleri Türkiye ye çevirecek. Raylı sistem ve ticari.

Elektrikli Otobüs Görücüye Çıkıyor

Otokar ın ürettiği Türkiye nin ilk elektrikli otobüsü Doruk Electra, önümüzdeki haftadan itibaren İETT bünyesinde deneme sürüşlerine başlıyor. Otobüs tam şarjla.

Türkiye'nin İlk Elektrikli Otobüsü Yollarda

Türkiye nin ilk elektrikli otobüs filosunu İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü kuracak.

Elektrikli Otobüs Devri Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi nin deneme amaçlı olarak elektrikli otobüs kullanımına başladığı bildirildi. Belediye den yapılan açıklamada Çinli.

Ankara'da Elektrikli Otobüsler İçin Deneme Sürüşleri Başladı

elektrikli otobus haberleri, güncel elektrikli otobus haber ve fotoğrafları ile en yeni elektrikli otobus gelişmeleri burada.elektrikli otobus hakkında en son ve en.

Elektrikli Otobus Hakkında Haberler

İstanbul da elektrikli otobüs dönemi başlıyorİETT Genel Müdürü Kahveci, İstanbulluları elektrikli toplu ulaşım araçlarıyla taşımaya başlayacaklarını belirterek,.

Elektrikli Otobüs Haberleri

Toplu ulaşımda otobüsler en ucuz olarak bilinen ve en yaygın olarak kullanılan araçlardır. En ucuz yöntem olarak görünse de toplam sahip olma maliyetine.

Elektrikli Otobüs Bataryası

Türkiye de Elektrikli Otobüs Dönemi Başlıyor! Otokar, Türkiye nin ilk elektrikli otobüsü olan Doruk Electra üretimine başladı. Doruk Electra, hem çevre dostu.

İşte İlk Yerli Elektrikli Otobüs

Organize sanayi bölgesinde OSB 105 dönüm alanda kurulacak fabrikada yılda kent içi ulaşımda kullanılacak bin elektrikli otobüs üretilmesi ve bin kişinin.

Siirt' Te Elektrikli Otobüs Üretimi İçin Ön

Bozankaya Otomotiv ile ilgili aşağıdaki konularda faaliyet göstermektedir ; Elektrikli Otobüs Bataryalı Tasarim ve Üretimi Elektrikli Trambus Tasarim ve Üretimi.

Otomotiv

Elektrikli Otobüs ile ilgili en doğru ve kaliteli son dakika haberler, foto galeriler ve videolar.

Elektrikli Otobüs Haberleri

Şanlıurfa da elektrikli otobüs dönemi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin otobüs filosunda yer alması.

Urfakart

ASELSAN ve TEMSA, yerli elektrikli otobüs geliştirme projelerinde işbirliğine yönelik İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, İstanbulluları elektrikli toplu ulaşım .

Elektrikli Otobüs Haberleri

İstanbul da elektrikli otobüs için geri sayım başladı - KOCAELİ.

İstanbul'da Elektrikli Otobüs İçin Geri Sayım Başladı

25 satıcıdan 57 Elektrikli otobüs ürün teklifi! İnternet sitemiz üzerinde uygun fiyata Elektrikli otobüs sipariş edip satınalabilirsiniz.

Elektrikli Otobüs Fiyatı Dünya Piyasaları'de.

Troleybüs, gücünü genellikle yol boyunca asılı olan bir elektrik hattındaki iki kablodan alan elektrikli otobüs. İki kablo kullanılmasının sebebi tramvayların aksine.

Türkiye'nin İlk Elektrikli Otobüsü

İlk etapta 20 adet elektrikli otobüs satın alarak toplu ulaşımda İzmirlilerin hizmetine sunmayı hedefleyen ESHOT Genel Müdürlüğü nün bu amaçla hazırladığı.

Aselsan'dan yerli elektrikli otobüs projesi

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3335 Gün 14 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1