Pazar05.05.2024

Elazığ'da kar yağışı

Elazığ'da kar yağışı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Elazığ'da Kar Yağışı

Elazığ da Kar Yağışı Etkili Oldu Elazığ da dün akşam başlayan yağmur, sabaha karşı kar yağışına döndü. İHA, 25 Mart 2015 Çarşamba.

Elazığ'da Kar Yağışı Etkili Oldu

2 Elazığ da dün akşam başlayan yağmur, sabaha karşı kar yağışına döndü. Kısa sürede yağan kar kent merkezinde etkisini gösterirken, şehri.

Son Dakika Elazığ Haberleri

12:00 Elazığ da Karla Mücadele Çalışmaları Elazığ da kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 146 köy yolunun açılması için çalışmalar devam ediyor.

Elazığ'da Kar Yağışı 146 Köy Yolunu Kapattı

20 dak. önce Elazığ da kar yağışı nedeniyle 146 köy yolu ulaşıma kapandı. Köy yollarının ulaşıma açılması için ekipler çalışmalara başladı.Elazığ da sabaha.

Elazığ'da Kar Yağışı 146 Köy Yolunu Kapattı

28 dak. önce Elazığ da kar yağışı nedeniyle 146 köy yolu ulaşıma kapandı. Köy yollarının ulaşıma açılması için ekipler çalışmalara başladı. Elazığ da sabaha.

Elazığ'da Kar Yağışı 146 Köy Yolunu Kapattı Elazığ 131355

22 dak. önce Elazığ da sabaha karşı başlayan Kar yağışının merkez ve ilçelerde etkili olması nedeniyle 146 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri.

Elazığ'da Yoğun Kar Yağışı

Elazığ Merkez ve ilçelerde sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı şehiri beyaza bürüdü, kar yağışıyla birlikte yayalar ve araç sürücüleri zaman zaman kar .

Elazığ'da Kar Yağışı 146 Köy Yolunu Kapattı

22 dak. önce Elazığ da kar yağışı nedeniyle 146 köy yolu ulaşıma kapandı. Köy yollarının ulaşıma açılması için ekipler çalışmalara başladı. Elazığ da sabaha.

Elazığ'da Kar Yağışı Etkili Oldu

Elazığ da dün akşam başlayan yağmur, sabaha karşı kar yağışına döndü. Kısa sürede yağan kar kent merkezinde etkisini gösterirken, şehri beyaza bürüdü.

Elazığ İçin 5 Günlük Hava Tahmini

Son Durum , Sıcaklık, HAFİF KAR YAĞIŞLI, Nem, Rüzgar, Basınç, Görüş. 25 Mart Çarşamba 06:50, 0°C,

Elazığ'da kar yağışı nedeniyle köy yolları ulaşıma kapandı

GENEL

3329 Gün 2 Saat 55 dk. önce yayınlandı

1